Change cursor speed in Hatari?

A forum about the Hatari ST/STE/Falcon emulator - the current version is v2.2.0

Moderators: simonsunnyboy, thothy, Moderator Team

Post Reply
607
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 177
Joined: Tue Aug 16, 2016 3:20 pm
Location: Amersfoort, the Netherlands

Change cursor speed in Hatari?

Post by 607 »

Hello!
On my new laptop, the cursor speed is quite slow in full screen. Can I do something about this? :)

User avatar
Eero Tamminen
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 2109
Joined: Sun Jul 31, 2011 1:11 pm

Re: Change cursor speed in Hatari?

Post by Eero Tamminen »

Hatari doesn't have any support for cursor control, and your issue might be a bug with SDL and/or your laptop driver. I remember there being some thread here about that.

607
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 177
Joined: Tue Aug 16, 2016 3:20 pm
Location: Amersfoort, the Netherlands

Re: Change cursor speed in Hatari?

Post by 607 »

I did a Ctrl + F for 'cursor' on all 9 pages of this section, and didn't find anything except for this one. But it might have been typed otherwise, like the recent misspelling 'curser'.

darwinmac
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 237
Joined: Sat Aug 06, 2011 2:49 pm
Location: San Jose, USA

Re: Change cursor speed in Hatari?

Post by darwinmac »

Using the forum’s search withe the terms “cursor speed”, I was able to find this thread.

http://www.atari-forum.com/viewtopic.ph ... ed#p280246

However, in this person’s case, the cursor speed was too fast. It was also when Hatari used SDL 1.2. It still might be useful though.

Bob C

Post Reply

Return to “Hatari”