2nd joystick in STOS

STOS-related stuff in here please

Moderators: simonsunnyboy, Mug UK, Zorro 2, Moderator Team

Post Reply
User avatar
mib5150
Atari freak
Atari freak
Posts: 73
Joined: Thu Oct 16, 2003 12:40 pm
Location: Vårkumla, West Gothia, Sweden
Contact:

2nd joystick in STOS

Post by mib5150 »

Is it possible to use the second joystick in STOS?

How to code that?
User avatar
exxos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

Post by exxos »

try asking here someone may know.

http://groups.yahoo.com/group/mega_stos/
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator
STOSMaker
Atarian
Atarian
Posts: 4
Joined: Sun Jul 24, 2005 8:44 am

Post by STOSMaker »

Wasn't there an extension for using the second joystick? im sure i read about this in an old ICTARI issue.. ?

Unfortunatly im not sure where to get hold of it ?!

hopefully this might help a bit ... ?

STOSMaker
Post Reply

Return to “STOS”