How to change width of forum to fill screen

News, updates, like or dislike

Moderators: Mug UK, Silver Surfer, Moderator Team

Post Reply
User avatar
TheNameOfTheGame
Atari God
Atari God
Posts: 1410
Joined: Mon Jul 23, 2012 8:57 pm
Location: Almost Heaven, West Virginia

How to change width of forum to fill screen

Post by TheNameOfTheGame »

I have this forum expanded to fill the screen in firefox. I can't remember how I did it :lol: (memory failing)

Exxos' forum seems to use the same software, but it is scrunched up in the middle of the screen and I would like to expand it.

Could someone remind me how to enable the forum to expand the viewable area?

Moulinaie
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 284
Joined: Wed Feb 01, 2012 9:34 pm

Re: How to change width of forum to fill screen

Post by Moulinaie »

Hi,
You can use Ctrl and "+" to zoom in
Then Ctrl and "-" to zoom out
And Ctrl and "0" to go back to normal display.

Guillaume.

User avatar
TheNameOfTheGame
Atari God
Atari God
Posts: 1410
Joined: Mon Jul 23, 2012 8:57 pm
Location: Almost Heaven, West Virginia

Re: How to change width of forum to fill screen

Post by TheNameOfTheGame »

Hmm, that works but scales the fonts up as well. On atari-forum I have full width screen and normal font size. For the life of me I can't remember how I did it lol.

I know it is something with the forum software. If I don't log in it is not full width, but when I log in it expands to full width. :?:

ThorstenOtto
Atari God
Atari God
Posts: 1083
Joined: Sun Aug 03, 2014 5:54 pm

Re: How to change width of forum to fill screen

Post by ThorstenOtto »

If you know about css: there is an addon Stylish where you sometimes can fix those things by overriding the styles.

User avatar
TheNameOfTheGame
Atari God
Atari God
Posts: 1410
Joined: Mon Jul 23, 2012 8:57 pm
Location: Almost Heaven, West Virginia

Re: How to change width of forum to fill screen

Post by TheNameOfTheGame »

Thanks, I tried it in Firefox but it wanted to collect data on every website I visited. Had to remove it. Oh well, not a big deal anyway just frustrated I can't remember what I did for atari-forum. Old age I guess.

ThorstenOtto
Atari God
Atari God
Posts: 1083
Joined: Sun Aug 03, 2014 5:54 pm

Re: How to change width of forum to fill screen

Post by ThorstenOtto »

Yes, but you can turn that collecting off (just uncheck "Send de-identified browsing data" etc.)

User avatar
TheNameOfTheGame
Atari God
Atari God
Posts: 1410
Joined: Mon Jul 23, 2012 8:57 pm
Location: Almost Heaven, West Virginia

Re: How to change width of forum to fill screen

Post by TheNameOfTheGame »

Talked to Exxos over at his board and he made a modification to allow full width. It's under board preferences in the user control panel. Turn on prosilver_full style to get the width to expand.

Dal
Administrator
Administrator
Posts: 4195
Joined: Tue Jan 18, 2011 12:31 am
Location: Cheltenham, UK
Contact:

Re: How to change width of forum to fill screen

Post by Dal »

We have the same option here. It’s called protari-wide.
You can find the setting under your user control panel (see board settings)
STE: Desktopper case, IDE interface, UltraSatan (8GB + 512Mb) + HXC floppy emulator. Plus some STE's/STFM's

User avatar
TheNameOfTheGame
Atari God
Atari God
Posts: 1410
Joined: Mon Jul 23, 2012 8:57 pm
Location: Almost Heaven, West Virginia

Re: How to change width of forum to fill screen

Post by TheNameOfTheGame »

Yes, I've been using it forever. Just couldn't remember that it was set lol. Thanks for having the custom theme available.

Post Reply

Return to “Website Discussions”