Quake 2 on Falcon030

All 680x0 related coding posts in this section please.

Moderators: simonsunnyboy, Mug UK, Zorro 2, Moderator Team

Post Reply
User avatar
FedePede04
Atari God
Atari God
Posts: 1215
Joined: Fri Feb 04, 2011 12:14 am
Location: Denmark
Contact:

Re: Quake 2 on Falcon030

Post by FedePede04 »

I wrote Doug sometime ago, he had been in the process of moving and some other stuff, but it sounded like he would come back at some point. when he got some more time.
Atari will rule the world, long after man has disappeared

sometime my English is a little weird, Google translate is my best friend :)

User avatar
jvas
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 463
Joined: Fri Jan 28, 2005 4:30 pm
Location: Budapest, Hungary

Re: Quake 2 on Falcon030

Post by jvas »

I don't want to be Doug-less :D

User avatar
dml
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 3564
Joined: Sat Jun 30, 2012 9:33 am

Re: Quake 2 on Falcon030

Post by dml »

Hi thanks all for gently prodding me with a stick :) I wasn't getting notifications for ages because I probably didn't keep up to date.

I'm not really able to continue these projects just now but I still have my Falcons and things still build. I hope to get back to it when we're finally moved into our house and I get a chance to recover a bit from a year of turmoil.

OverlordMRK
Atariator
Atariator
Posts: 18
Joined: Thu Aug 31, 2017 10:25 pm

Re: Quake 2 on Falcon030

Post by OverlordMRK »

Great to hear that you haven't completely disappeared! :) Since our last convo. about STOS (when I asked for the patched missing link file to get past the 128 tile limit) I've made good headway since, with a new game in progress.

Also started learning 68k, mainly with the intention of being able to write my own machine code modules for STOS, to help speed things up when necessary. I am not ready to start using AGT yet, but it is looking so promising btw - I really hope you can continue it!

CiH
Atari God
Atari God
Posts: 1155
Joined: Wed Feb 11, 2004 4:34 pm
Location: Middle Earth (Npton) UK
Contact:

Re: Quake 2 on Falcon030

Post by CiH »

I too am glad to hear that Doug is still alive. :cheers:
"Where teh feck is teh Hash key on this Mac?!"

User avatar
dhedberg
Atari God
Atari God
Posts: 1167
Joined: Mon Aug 30, 2010 8:36 am
Contact:

Re: Quake 2 on Falcon030

Post by dhedberg »

Take your time Doug, we're going nowhere! ;-)
Daniel, New Beat - http://newbeat.atari.org.
Like demos? Have a look at our new Falcon030 demo It's that time of the year again, or click here to feel the JOY.

User avatar
viking272
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 426
Joined: Mon Oct 13, 2008 12:50 pm
Location: west of London, UK

Re: Quake 2 on Falcon030

Post by viking272 »

dml wrote:I hope to get back to it when we're finally moved into our house and I get a chance to recover a bit from a year of turmoil.
Great to hear from you!
dhedberg wrote:Take your time Doug, we're going nowhere! ;-)
Indeed!

User avatar
LaurentS
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 287
Joined: Mon Jan 05, 2009 5:41 pm

Re: Quake 2 on Falcon030

Post by LaurentS »

Welcome back home Doug ;)

User avatar
Marakatti
Atari God
Atari God
Posts: 1372
Joined: Sat Jun 18, 2005 9:58 am
Location: Finland
Contact:

Re: Quake 2 on Falcon030

Post by Marakatti »

Nice to hear from you Doug. Your work has always been truly amazing and i too wish to see things finished when the time is right for you :)
-------------< Member of Atarimania >-----------
-< ST / STe / Falcon030 / TT030 archiver >-
-------------> www.atarimania.com <-------------

Post Reply

Return to “680x0”