Falcon (not working)

Do you need some hardware and/or software? Do you want to clear out the attic? Post your classified ads here. Please use the sub forum if you are posting links to items you've found on ebay.

Moderators: Mug UK, Adrenalin, Moderator Team

Post Reply
damanloox
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 186
Joined: Fri Jan 19, 2018 8:45 am

Falcon (not working)

Post by damanloox »

I've a Falcon that's not working (I've no time to try fixing it - I did some basic troubleshooting but no luck, perhaps somebody more experienced and with proper tools can fix it - there's a topic on the troubleshooting I did somewhere in "professionals" section of this forum)... Anyway - the case and keyboard are in great shape - no scratches, damage etc. It's UK version. Comes with 4 MB ram and VGA adapter.
600 500 Euro plus shipping (I'm in Ireland)...
Last edited by damanloox on Sat Apr 13, 2019 4:36 pm, edited 1 time in total.

matej
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 134
Joined: Wed Jul 09, 2014 12:21 pm
Location: European Union

Re: Falcon (not working)

Post by matej »

Declaring interest.PM send.

damanloox
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 186
Joined: Fri Jan 19, 2018 8:45 am

Re: Falcon (not working)

Post by damanloox »

still available

stormy
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 735
Joined: Tue Jan 26, 2016 12:39 pm

Re: Falcon (not working)

Post by stormy »

Why not pay to get it fixed then sell it for double that.
Falcon CT60e 060 - 256mb ram - Phantom bus and DSP accelerated // Atari TT - Thunder and Storm IDE 64mb ram - Lightning VME - USB LAN - ATI Mach64 2mb

damanloox
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 186
Joined: Fri Jan 19, 2018 8:45 am

Re: Falcon (not working)

Post by damanloox »

I've 2 year old daughter - I just don't have time for this.
Plus - I live in Ireland. I don't know anybody who I trust to fix it (or even touch it). And shipping it to Germany/Poland/Slovakia and back would be very (and I mean very) expensive.

mikro
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 2167
Joined: Sat Sep 10, 2005 11:11 am
Location: Kosice, Slovakia
Contact:

Re: Falcon (not working)

Post by mikro »

damanloox wrote:And shipping it to Germany/Poland/Slovakia and back would be very (and I mean very) expensive.
Not sure what you mean by "very" but if a nice looking Falcon goes for about 1000 EUR and shipping goes for about 40-60 EUR, depending on the class, I would say it is still a good investment. ;-)

User avatar
dhedberg
Atari God
Atari God
Posts: 1142
Joined: Mon Aug 30, 2010 8:36 am
Contact:

Re: Falcon (not working)

Post by dhedberg »

Well, depending on what's wrong with it the repair may be costly. Replacing custom chips cost a fortune nowadays. So shipping back and forth + paying whoever for the time spent on the repairs + parts may very well end up being 300-400 EUR.
Daniel, New Beat - http://newbeat.atari.org.
Like demos? Have a look at our new Falcon030 demo It's that time of the year again, or click here to feel the JOY.

atari1975
Retro freak
Retro freak
Posts: 11
Joined: Thu Mar 28, 2019 11:40 pm

Re: Falcon (not working)

Post by atari1975 »

Where about in Ireland are you? I used to live in limerick and i have friends who could potentially pick it up for me... I will pm you.

User avatar
Orion_
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 433
Joined: Sat Jan 10, 2004 12:20 pm
Location: France
Contact:

Re: Falcon (not working)

Post by Orion_ »

I remember about 10 years ago when I bought my working falcon 300€ and thought it was expensive ...
My retro games shop including Atari ST/Falcon/Firebee games ! -- Free Atari games/demos/tools -- Free Falcon demos/tools
Atari Mega STe 4MB + SD2SCSI 1GB + NOVA ET4000 + Pico PSU + Gotek HxC // Atari STe 2MB

damanloox
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 186
Joined: Fri Jan 19, 2018 8:45 am

Re: Falcon (not working)

Post by damanloox »

atari1975 wrote:Where about in Ireland are you?
Saggart

atari1975
Retro freak
Retro freak
Posts: 11
Joined: Thu Mar 28, 2019 11:40 pm

Re: Falcon (not working)

Post by atari1975 »

Saggart
Ok, not really west side of Ireland, but sy least relatively close to Dublin airport that my friends use...

Let me PM you.

damanloox
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 186
Joined: Fri Jan 19, 2018 8:45 am

Re: Falcon (not working)

Post by damanloox »

price drop - 500 Euro

User avatar
lavalamp
Atariator
Atariator
Posts: 26
Joined: Tue Aug 08, 2017 8:36 pm

Re: Falcon (not working)

Post by lavalamp »

Seeking a replacement Falcon 030 English Keyboard , have one to sell?

Atari 7800, Atari Lynx, Atari Jaguar, Atari 800XL, Atari 4160 STe, Atari Falcon 030
_____________________________________________________________________________________________

I enjoy STOS and Atari / Turbo BASIC Programming

damanloox
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 186
Joined: Fri Jan 19, 2018 8:45 am

Re: Falcon (not working)

Post by damanloox »

nope, only the complete (yet not working) Falcon.

User avatar
lavalamp
Atariator
Atariator
Posts: 26
Joined: Tue Aug 08, 2017 8:36 pm

Re: Falcon (not working)

Post by lavalamp »

damanloox wrote:nope, only the complete (yet not working) Falcon.
I can persuade you to sell me the following?

Top Case
Keyboard (English)
PSU&HDD Upper Shield

Atari 7800, Atari Lynx, Atari Jaguar, Atari 800XL, Atari 4160 STe, Atari Falcon 030
_____________________________________________________________________________________________

I enjoy STOS and Atari / Turbo BASIC Programming

Rustynutt
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 765
Joined: Wed Mar 21, 2012 7:38 am
Location: Oregon

Re: Falcon (not working)

Post by Rustynutt »

PM sent

Post Reply

Return to “For sale / Wanted”