WANTED: Atari Colour/Monochrome Monitor Switch

Do you need some hardware and/or software? Do you want to clear out the attic? Post your classified ads here. Please use the sub forum if you are posting links to items you've found on ebay.

Moderators: Mug UK, Adrenalin, Moderator Team

Post Reply
yungjoon
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 124
Joined: Tue Aug 08, 2006 7:15 am
Location: France

WANTED: Atari Colour/Monochrome Monitor Switch

Post by yungjoon »

Hi,

If someone has this, I would be interested:
IMG_20121204_232506.jpg
Or
product-81025.jpg
Thanks.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Atarieterno
Atari God
Atari God
Posts: 1275
Joined: Mon Jan 18, 2016 3:40 pm
Location: Spain

Re: WANTED: Atari Colour/Monochrome Monitor Switch

Post by Atarieterno »

The "Automonitor-switch" does not work in STe, I guess you know it.
ST/fm/e, STacy, Mega ST/e, TT, Falcon, C-Lab MKX... and more music tools.
yungjoon
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 124
Joined: Tue Aug 08, 2006 7:15 am
Location: France

Re: WANTED: Atari Colour/Monochrome Monitor Switch

Post by yungjoon »

Hi,

I used the automonitor with one of my STe and I could switch between the two monitor, strange... Maybe with the french STe version it works, it has no modulator.
Post Reply

Return to “For sale / Wanted”