Falcon emulator

All about games on the Falcon, TT & clones

Moderators: Mug UK, [ProToS], lp, moondog/.tSCc., Moderator Team

Post Reply
User avatar
Blood
Atari freak
Atari freak
Posts: 59
Joined: Tue Aug 13, 2002 12:33 pm
Contact:

Falcon emulator

Post by Blood »

Hi,

Did you know good falcon emulator for pc ? I just check ishar 256colors and i've read, Silmarils have released a good conversion so...
----------
| Blood |
----------

User avatar
moondog/.tSCc.
Moderator
Moderator
Posts: 199
Joined: Sun Dec 01, 2002 10:00 pm
Location: Germany
Contact:

Post by moondog/.tSCc. »

we had that discussion already, but again, atm there is no real falcon emulation around, there were made some steps, but without a final and well running emulation for public... try aranym, that isn´t thought as falcon emu but as virtual atari machine, it supports some falcon softwares too, maybe also ishar as those games didn´t used hardcore falcon specs in the end...

greetings, eric
Undercover Magascene - observing the Atari scene since 1993

User avatar
Blood
Atari freak
Atari freak
Posts: 59
Joined: Tue Aug 13, 2002 12:33 pm
Contact:

Post by Blood »

moondog/.tSCc. wrote:we had that discussion already, but again, atm there is no real falcon emulation around, there were made some steps, but without a final and well running emulation for public... try aranym, that isn´t thought as falcon emu but as virtual atari machine, it supports some falcon softwares too, maybe also ishar as those games didn´t used hardcore falcon specs in the end...

greetings, eric
Thank you for the help :) I've try Aranym but it's not easy to use it and i can't use directly the pc hardrive :(

It's not important, i just want to know, now i know about falcon emulation ;)
----------
| Blood |
----------

CiH
Atari God
Atari God
Posts: 1155
Joined: Wed Feb 11, 2004 4:34 pm
Location: Middle Earth (Npton) UK
Contact:

Highwire 2 Test!

Post by CiH »

Off-topic, sorry, just checking
I can login with HW 2!

[ProToS]
Moderator
Moderator
Posts: 2242
Joined: Fri Sep 20, 2002 2:09 am
Location: Lourdes / France
Contact:

Re: Highwire 2 Test!

Post by [ProToS] »

CiH wrote:Off-topic, sorry, just checking
I can login with HW 2!
:wink:
SeeU
[ProToS]/Facebook

User avatar
Omikronman
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 535
Joined: Wed Dec 01, 2004 12:13 am
Location: Germany
Contact:

Post by Omikronman »

I use the Stemulator Gold as a neary Falcon emulation. Even if this emulation simulates a 68000 only and no DSP, it is really able to display 16 bit Falcon High color compatible graphics and the falcon stereo sounds. I made the games "Enemywar II" and "Q-Blue plus" with the Stemulator, and both games work on Falcon and emulation with a minimum changes in the source code.

User avatar
Marcer
Atarilegend
Atarilegend
Posts: 4365
Joined: Wed Mar 10, 2004 6:21 pm
Location: sweden

Post by Marcer »

this was intressting facts !
- Atari ST/FM/E - Mega sTe - Portfolio - Falcon 030 FX 3 in 1 -- Atari 7800/Lynx/Jaguar -
- FTP... Ask for info
- Atari Legend (Games all-a-round)
- Paradize (Chip Music)
- Elite (Atari Softs)
- The Legion (Demos)
- Alive Maggie Team
_/|\_YM-RockerZ_/|\_

Post Reply

Return to “Games”