ST power switch

Troubles with your machine? Just want to speak about the latest improvements? This is the place!

Moderators: Mug UK, Zorro 2, spiny, Greenious, Moderator Team

Post Reply
User avatar
mpattonm
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 550
Joined: Mon Oct 21, 2002 8:52 am
Location: Czech republic
Contact:

ST power switch

Post by mpattonm »

Does anyone know a reliable source for new ST power switches as made by OTAX, or their 1:1 replacements?
Edit: I mean AC power switch on models with internal PSU (F/FM...)
stormy
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 868
Joined: Tue Jan 26, 2016 12:39 pm

Re: ST power switch

Post by stormy »

Exxos has some in his web store:
https://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/
Falcon CT60e 060 - 256mb ram - Phantom bus and DSP accelerated // Atari TT - Thunder and Storm IDE 64mb ram - Lightning VME - USB LAN - ATI Mach64 2mb
tzok
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 252
Joined: Fri Jun 30, 2017 7:22 pm
Location: Bielsko-Biala, PL
Contact:

Re: ST power switch

Post by tzok »

User avatar
mpattonm
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 550
Joined: Mon Oct 21, 2002 8:52 am
Location: Czech republic
Contact:

Re: ST power switch

Post by mpattonm »

tzok wrote:Maybe this could fit:
https://www.calonix.net/power%20models.html
Seems like this could be the one! Thank you.
Post Reply

Return to “Hardware”