The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Troubles with your machine? Just want to speak about the latest improvements? This is the place!

Moderators: Mug UK, Zorro 2, spiny, Greenious, Moderator Team

User avatar
exxos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by exxos »

Part 9 - My story on flashing the CT60 where everything goes wrong! http://exxos.www.idnet.com/IMPULSE/atar ... /index.htm

Part 9.1 - CT60 Update guide using USB PC cable. http://exxos.www.idnet.com/IMPULSE/atar ... /flash.htm

..and of course the main home page is http://exxos.www.idnet.com/IMPULSE/atari/last/
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator
Dal
Administrator
Administrator
Posts: 4202
Joined: Tue Jan 18, 2011 12:31 am
Location: Cheltenham, UK
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by Dal »

Thanks for sharing. Really surprised nobody had written a guide for this before.
STE: Desktopper case, IDE interface, UltraSatan (8GB + 512Mb) + HXC floppy emulator. Plus some STE's/STFM's
User avatar
wongck
Ultimate Atarian
Ultimate Atarian
Posts: 12961
Joined: Sat May 03, 2008 2:09 pm
Location: Far East
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by wongck »

exxos wrote:Part 9 - My story on flashing the CT60 where everything goes wrong!
Not sure why you had some much issues with the software and cables.
May be it was because you are using USB while I was using LPT.
When I did mine, I just followed the Nokturnal guide and everything was working, first time.

The guides at Nokturnal and our AF wiki does not include the section on installing the Xilinx software nor the issues.
I guess for USB, the driver installation is crucial.

So now what's left is the guide to update the SV firmware.
My Stuff: FB/Falcon CT63 CTPCI ATI RTL8139 USB 512MB 30GB HDD CF HxC_SD/ TT030 68882 4+32MB 520MB Nova/ 520STFM 4MB Tos206 SCSI
Shared SCSI Bus:ScsiLink ethernet, 9GB HDD,SD-reader @ http://phsw.atari.org
My Atari stuff for sale - click here for list
User avatar
exxos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by exxos »

Well I don't have a SV so doubt i be doing a guide :lol:

BTW, assuming you have CT60, if you plain boot to TOS, click the floppy drive icon (without a floppy in) and when it says retry or cancel, click cancel, does your CT60 then crash ? its the crashes I always get, never worked out why.
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator
User avatar
TheNameOfTheGame
Atari God
Atari God
Posts: 1479
Joined: Mon Jul 23, 2012 8:57 pm
Location: Almost Heaven, West Virginia

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by TheNameOfTheGame »

exxos wrote:Part 9 - My story on flashing the CT60 where everything goes wrong! http://exxos.www.idnet.com/IMPULSE/atar ... /index.htm

Part 9.1 - CT60 Update guide using USB PC cable. http://exxos.www.idnet.com/IMPULSE/atar ... /flash.htm

..and of course the main home page is http://exxos.www.idnet.com/IMPULSE/atari/last/
Thank you. Reading now.
User avatar
TheNameOfTheGame
Atari God
Atari God
Posts: 1479
Joined: Mon Jul 23, 2012 8:57 pm
Location: Almost Heaven, West Virginia

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by TheNameOfTheGame »

Holy hell! That is a lot of trouble just to program 2 chips haha. Good Lord! :p

Thank you for your persistence, it will definitely help when I go to program mine.

Cheers! :cheers:
User avatar
exxos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by exxos »

8) Yes it was sure a eventful 2 days. I always seem to end up with problems when trying to do things. Basically xilinx sux and Altera I like ;) I hope one day to play with the FPGA stuff, but always much to do... :roll:

Hope my guide will help others in the future :)

Now I just need to find new CPU and try and find out why my CT60 crashes so much :lol: :cheers:
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator
User avatar
shoggoth
Nature
Nature
Posts: 1031
Joined: Tue Aug 01, 2006 9:21 am
Location: Halmstad, Sweden
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by shoggoth »

exxos wrote:BTW, assuming you have CT60, if you plain boot to TOS, click the floppy drive icon (without a floppy in) and when it says retry or cancel, click cancel, does your CT60 then crash ? its the crashes I always get, never worked out why.
My CT60 is rock stable - if I run FreeMiNT and NVDI. It is not stable in TOS, no matter which motherboard/PSU/RAM/CPU/MHz I use. CT-TOS seems inherently unstable on my machines.
Ain't no space like PeP-space.
CiH
Atari God
Atari God
Posts: 1169
Joined: Wed Feb 11, 2004 4:34 pm
Location: Middle Earth (Npton) UK
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by CiH »

My CT60 is rock stable - if I run FreeMiNT and NVDI. It is not stable in TOS, no matter which motherboard/PSU/RAM/CPU/MHz I use. CT-TOS seems inherently unstable on my machines.
I have got away with TOS and NVDI on my CT60 for demo watching purposes., but prefer to run with Mint for the multi-tasking, enhanced desktop etc.
"Where teh feck is teh Hash key on this Mac?!"
User avatar
wongck
Ultimate Atarian
Ultimate Atarian
Posts: 12961
Joined: Sat May 03, 2008 2:09 pm
Location: Far East
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by wongck »

exxos wrote:Well I don't have a SV so doubt i be doing a guide :lol:
guess someone else will do it... sometime.
exxos wrote:BTW, assuming you have CT60, if you plain boot to TOS, click the floppy drive icon (without a floppy in) and when it says retry or cancel, click cancel, does your CT60 then crash ? its the crashes I always get, never worked out why.
No I do not have CT60 but CT63.
No it does not crash when I click on the floppy but I am using a HxC.
My Stuff: FB/Falcon CT63 CTPCI ATI RTL8139 USB 512MB 30GB HDD CF HxC_SD/ TT030 68882 4+32MB 520MB Nova/ 520STFM 4MB Tos206 SCSI
Shared SCSI Bus:ScsiLink ethernet, 9GB HDD,SD-reader @ http://phsw.atari.org
My Atari stuff for sale - click here for list
User avatar
exxos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by exxos »

I realised there is the "boot" firmware too, I have version 1.01 so I will update that and see if it helps any. I will add it on the end of the CT60 update guide when done.
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator
mdivancic
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 286
Joined: Fri Jan 15, 2010 11:59 pm
Location: Lyman, Maine USA

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by mdivancic »

wongck wrote:May be it was because you are using USB while I was using LPT.
I don't think it has anything to do with the USB cable, I used it and it went smooth on my CT63 last weekend. I did install the software off the CD and I did purchase the xilint USB box. I elected to register the software, wonder if this had anything to do with it? This was the part of the SV install I was most worried about, overall it went well. I did have to run my CT63 at 74 mhz to eliminate CRC errors on the chips.
Mikey
Atari STacy 1
Atari TT030, CaTTamaran, 4 MB ST-Ram, 16 MB TT-RAM, ECL2VGA
Atari 800XL
Amiga 2000HD
Commodore 128D, 1084S monitor, RAMLink, CMD 4.1GB Hardrive
Commodore C64 Reloaded Mk2
Commodore SX-64
User avatar
exxos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by exxos »

Can you check in Device Manager and see what it says under "programmer cable" ?

Also, I tried the diagnostics in the CT60, I get fail for OS checksum and DSP fail, does anyone else get that ?
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator
User avatar
exxos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by exxos »

Another problem I just run into, is I updated the firmware to 201 (I think) and now it seems to have reprogrammed the CTCM module to 71mhz. My CPU will not run at 71mhz, so now the CT60 will not boot up :roll: I set it to 66 in control panel, but the CT60 just refuses to boot again. I assume you do not have to be in CT60 mode to successfully update the CTCM ? Though it had been worked for about half hour :roll:
Last edited by exxos on Sun Sep 29, 2013 10:36 pm, edited 1 time in total.
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator
mdivancic
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 286
Joined: Fri Jan 15, 2010 11:59 pm
Location: Lyman, Maine USA

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by mdivancic »

exxos wrote:Another problem I just run into, is I updated the firmware to 201 (I think) and now it seems to have reprogrammed the CTCM module to 71mhz. My CPU will not run at 71mhz, so now the CT60 will not boot up :roll: It will boot with a 64mhz osc in there, so nothing wrong, but how the heck are you supposed to change the clock speed of CTCM back to 60mhz, when it only works in CT60 mode ?!
You should be able to change the CTCM in 030 mode I believe. I know I've screwed this up before and that's what I remember...
Mikey
Atari STacy 1
Atari TT030, CaTTamaran, 4 MB ST-Ram, 16 MB TT-RAM, ECL2VGA
Atari 800XL
Amiga 2000HD
Commodore 128D, 1084S monitor, RAMLink, CMD 4.1GB Hardrive
Commodore C64 Reloaded Mk2
Commodore SX-64
User avatar
exxos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by exxos »

I used updated my post, see above :)
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator
mdivancic
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 286
Joined: Fri Jan 15, 2010 11:59 pm
Location: Lyman, Maine USA

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by mdivancic »

exxos wrote:Can you check in Device Manager and see what it says under "programmer cable" ?
"Xilint USB Cable"
exxos wrote:Also, I tried the diagnostics in the CT60, I get fail for OS checksum and DSP fail, does anyone else get that ?
No, no problem here...
Mikey
Atari STacy 1
Atari TT030, CaTTamaran, 4 MB ST-Ram, 16 MB TT-RAM, ECL2VGA
Atari 800XL
Amiga 2000HD
Commodore 128D, 1084S monitor, RAMLink, CMD 4.1GB Hardrive
Commodore C64 Reloaded Mk2
Commodore SX-64
User avatar
exxos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by exxos »

Thanks..

I am getting even more problems now :(
DSCF0001.JPG
It will no longer boot i CT60 mode and 030 mode has gone screwed up ?! I dont know how this thing can simply generate so many problems, I have never got it to work at all since I brought the thing. Each time I spend days solving a problem I end up with a load more problems :(
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator
User avatar
exxos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by exxos »

DSCF0002a.JPG
So with a 64mhz osc, I can boot i nCT60 mode, and yet CT60 config now says its not a 030 computer ?!

My previous image post, it is like about 30px is cloned about 75% across the screen, like ghost pixels but only near the right side of the screen, appears in 030 mode in all menus etc, but it does not do that in CT60 mode. :roll:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator
mdivancic
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 286
Joined: Fri Jan 15, 2010 11:59 pm
Location: Lyman, Maine USA

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by mdivancic »

When I first got stated with my CT63 I had a tons of problems with it. It turned out that the initial software download was corrupted for the xControl software. I can't remember who set me straight on this, but once this was fixed my CT63 has been very solid.

How does the falcon run on its own?
Mikey
Atari STacy 1
Atari TT030, CaTTamaran, 4 MB ST-Ram, 16 MB TT-RAM, ECL2VGA
Atari 800XL
Amiga 2000HD
Commodore 128D, 1084S monitor, RAMLink, CMD 4.1GB Hardrive
Commodore C64 Reloaded Mk2
Commodore SX-64
User avatar
exxos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by exxos »

Without the CT60 the falcon runs fine. I only have problems with CT60.

I noticed in the CPX it was stuck in 2 colours in low res, for some reason thats a valid option in the CPX, but not a actual option in GEM, so thats the video problem solved.

The CTCM I set to 60mhz, and it does not boot with CTCM in anymore :(

Maybe you can send me your cpx and xcontrol stuff so I can try those ? My download was from didier's site and was a zip file, it did not show it was corrupted when i extracted it, so I assume its ok.

Also do you run any programs in the auto folder for CT60 ?

I dont know why my CRC fails if yours does not, I will take a screenshot tomorrow to confirm what I am getting. I just think my CT60 is simply faulty. I did talk to didier a few years ago about it, but in the end I just gave up with it.

didier said..

I remember than the last 060s of Rodolphe
works _only_ at 50 MHz. The first problems with overclocking of the old
060 rev 1 is caches and FPU crashes. If the ALT key is pressed before
the ATRAI logo, the machine start without cache (original features of
the TOS 4.04).
If you try to increase the CPU frequency, crashs during boot can create
data lost on you disk (bad FAT), because NVDI for example write on your
disk during boot.
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator
User avatar
DarkLord
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4495
Joined: Mon Aug 16, 2004 12:06 pm
Location: Prestonsburg, KY - USA
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by DarkLord »

Really dumb question here Chris, so pardon me
for being Captain Obvious, but you are running
NVDI, right? (the question about the AUTO
folder made me ask this)...
Welcome To DarkForce! http://www.darkforce.org "The Fuji Lives.!"
Atari SW/HW based BBS - Telnet:darkforce-bbs.dyndns.org 520
User avatar
exxos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by exxos »

DarkLord wrote:Really dumb question here Chris, so pardon me
for being Captain Obvious, but you are running
NVDI, right? (the question about the AUTO
folder made me ask this)...
I am not running anything but basic TOS. I am not really sure if I am supposed to be running anything with CT60 to make it work or not ?
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator
User avatar
wongck
Ultimate Atarian
Ultimate Atarian
Posts: 12961
Joined: Sat May 03, 2008 2:09 pm
Location: Far East
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by wongck »

exxos wrote:I realised there is the "boot" firmware too, I have version 1.01 so I will update that and see if it helps any. I will add it on the end of the CT60 update guide when done.
No!! Don't do that.
I read somewhere (most likely DHS) that older boards should not use new firmware.
Best bet is to stay on the older firmware.
My Stuff: FB/Falcon CT63 CTPCI ATI RTL8139 USB 512MB 30GB HDD CF HxC_SD/ TT030 68882 4+32MB 520MB Nova/ 520STFM 4MB Tos206 SCSI
Shared SCSI Bus:ScsiLink ethernet, 9GB HDD,SD-reader @ http://phsw.atari.org
My Atari stuff for sale - click here for list
User avatar
exxos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

Re: The LaST Upgrade - Part 9 - CT60 FIRMWARE UPDATE

Post by exxos »

wongck wrote:
exxos wrote:I realised there is the "boot" firmware too, I have version 1.01 so I will update that and see if it helps any. I will add it on the end of the CT60 update guide when done.
No!! Don't do that.
I read somewhere (most likely DHS) that older boards should not use new firmware.
Best bet is to stay on the older firmware.

Well bit late now :roll: It will boot without CTCM, though there isn't a way to go back to older firmware that I know of. I cant find anyone having problems with CTCM at all. I did noticed first time I flashed it set it self to 71mhz, my CPU wouldn't boot with that speed anyway, but I set it with the cpx but still wont boot with CTCM. other than that I guess it still "working"

http://www.powerphenix.com/ct60/english/CTCM.htm will have to check to see if that "mod" is done, I guess not, though it used to be working anyway :roll: *shrugs*
Last edited by exxos on Mon Sep 30, 2013 10:41 am, edited 1 time in total.
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator
Post Reply

Return to “Hardware”