Where is VanillaMint

All about the serious stuff.

Moderators: Mug UK, Zorro 2, Moderator Team

Post Reply
Oldskool
Atari User
Atari User
Posts: 36
Joined: Sun May 09, 2010 7:42 pm

Where is VanillaMint

Post by Oldskool »

Hello,

Would like to download vanilla mint.
However the server is down/forbidden.

http://atari.nvg.org/VanillaMiNT/

Somebody know what has happened?
joska
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 4703
Joined: Tue Oct 30, 2007 2:55 pm
Location: Florø, Norway
Contact:

Re: Where is VanillaMint

Post by joska »

I don't know what happened, didn't even know the site was down. Will look into this ASAP.
Jo Even

VanillaMiNT - Firebee - Falcon060 - Milan060 - Falcon040 - MIST - Mega ST - STM - STE - Amiga 600 - Sharp MZ700 - MSX - Amstrad CPC - C64
joska
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 4703
Joined: Tue Oct 30, 2007 2:55 pm
Location: Florø, Norway
Contact:

Re: Where is VanillaMint

Post by joska »

Still don't know what the problem is. In the mean time you can download VanillaMiNT from here.
Jo Even

VanillaMiNT - Firebee - Falcon060 - Milan060 - Falcon040 - MIST - Mega ST - STM - STE - Amiga 600 - Sharp MZ700 - MSX - Amstrad CPC - C64
Oldskool
Atari User
Atari User
Posts: 36
Joined: Sun May 09, 2010 7:42 pm

Re: Where is VanillaMint

Post by Oldskool »

Hi Jo,

Thanks!!

Cool computers collection.
joska
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 4703
Joined: Tue Oct 30, 2007 2:55 pm
Location: Florø, Norway
Contact:

Re: Where is VanillaMint

Post by joska »

Need to look for a new hosting service... In the mean time you can find VanillaMiNT here. This is the complete VanillaMiNT "site" and not just the archive I linked to a couple of posts ago.
Jo Even

VanillaMiNT - Firebee - Falcon060 - Milan060 - Falcon040 - MIST - Mega ST - STM - STE - Amiga 600 - Sharp MZ700 - MSX - Amstrad CPC - C64
User avatar
Cyprian
10 GOTO 10
10 GOTO 10
Posts: 1947
Joined: Fri Oct 04, 2002 11:23 am
Location: Warsaw, Poland

Re: Where is VanillaMint

Post by Cyprian »

Hi Joska,
cool bundle. I've just downloaded it and I'll try it with TT.
Would be possible to update it a bit with the latest software like XaAes/MyAes?
Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
Hatari / Steem SSE / Aranym / Saint
http://260ste.appspot.com/
joska
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 4703
Joined: Tue Oct 30, 2007 2:55 pm
Location: Florø, Norway
Contact:

Re: Where is VanillaMint

Post by joska »

I have an updated version, but it's not properly debugged yet. The problem is that I have so little spare time these days.
Jo Even

VanillaMiNT - Firebee - Falcon060 - Milan060 - Falcon040 - MIST - Mega ST - STM - STE - Amiga 600 - Sharp MZ700 - MSX - Amstrad CPC - C64
Oldskool
Atari User
Atari User
Posts: 36
Joined: Sun May 09, 2010 7:42 pm

Re: Where is VanillaMint

Post by Oldskool »

Yes a small update would be cool. (even a beta)
simonsunnyboy
Moderator
Moderator
Posts: 5235
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:36 pm
Location: Friedrichshafen, Germany
Contact:

Re: Where is VanillaMint

Post by simonsunnyboy »

The site is still down :( and I was going to make somemore promo.
Simon Sunnyboy/Paradize - http://paradize.atari.org/

Stay cool, stay Atari!

1x2600jr, 1x1040STFm, 1x1040STE 4MB+TOS2.06+SatanDisk, 1xF030 14MB+FPU+NetUS-Bee
joska
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 4703
Joined: Tue Oct 30, 2007 2:55 pm
Location: Florø, Norway
Contact:

Re: Where is VanillaMint

Post by joska »

The site is permanently moved. You can find VanillaMiNT here:

http://joska.atari.org
Jo Even

VanillaMiNT - Firebee - Falcon060 - Milan060 - Falcon040 - MIST - Mega ST - STM - STE - Amiga 600 - Sharp MZ700 - MSX - Amstrad CPC - C64
simonsunnyboy
Moderator
Moderator
Posts: 5235
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:36 pm
Location: Friedrichshafen, Germany
Contact:

Re: Where is VanillaMint

Post by simonsunnyboy »

joska wrote:The site is permanently moved. You can find VanillaMiNT here:

http://joska.atari.org
I get timeouts at the moment. I hope this is not a permanent feature?
Simon Sunnyboy/Paradize - http://paradize.atari.org/

Stay cool, stay Atari!

1x2600jr, 1x1040STFm, 1x1040STE 4MB+TOS2.06+SatanDisk, 1xF030 14MB+FPU+NetUS-Bee
joska
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 4703
Joined: Tue Oct 30, 2007 2:55 pm
Location: Florø, Norway
Contact:

Re: Where is VanillaMint

Post by joska »

It's a router problem. It will be fixed later today.
Jo Even

VanillaMiNT - Firebee - Falcon060 - Milan060 - Falcon040 - MIST - Mega ST - STM - STE - Amiga 600 - Sharp MZ700 - MSX - Amstrad CPC - C64
joska
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 4703
Joined: Tue Oct 30, 2007 2:55 pm
Location: Florø, Norway
Contact:

Re: Where is VanillaMint

Post by joska »

Site is available again.
Jo Even

VanillaMiNT - Firebee - Falcon060 - Milan060 - Falcon040 - MIST - Mega ST - STM - STE - Amiga 600 - Sharp MZ700 - MSX - Amstrad CPC - C64
Silly_Pony
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 247
Joined: Sat Jul 02, 2011 7:18 pm

Re: Where is VanillaMint

Post by Silly_Pony »

Down again.
1040STe, 1040STf
spiny
Disk Imager Supreme
Disk Imager Supreme
Posts: 2709
Joined: Mon Aug 11, 2003 11:53 pm
Location: just outside bristol
Contact:

Re: Where is VanillaMint

Post by spiny »

mikro
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 2208
Joined: Sat Sep 10, 2005 11:11 am
Location: Kosice, Slovakia
Contact:

Re: Where is VanillaMint

Post by mikro »

Neither of the websites is working for me (nvg.org, the IP, atari.org).
joska
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 4703
Joined: Tue Oct 30, 2007 2:55 pm
Location: Florø, Norway
Contact:

Re: Where is VanillaMint

Post by joska »

My ISP changed my "static" IP without notice a few weeks ago. As a result the atari.org addresses are not working anymore, I have tried contacting them but no response.

You can reach my site at http://joska.duckdns.org/. This address should always work, and as soon as the atari.org DNS is updated so should the atari.org addresses.
Jo Even

VanillaMiNT - Firebee - Falcon060 - Milan060 - Falcon040 - MIST - Mega ST - STM - STE - Amiga 600 - Sharp MZ700 - MSX - Amstrad CPC - C64
mikro
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 2208
Joined: Sat Sep 10, 2005 11:11 am
Location: Kosice, Slovakia
Contact:

Re: Where is VanillaMint

Post by mikro »

Thanks for help. Try to write to Anders, he's close to atari.org as well: ae@dhs.nu
jury
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 376
Joined: Tue Sep 21, 2004 11:11 am
Location: Poland

Re: Where is VanillaMint

Post by jury »

Where can I get VanillaMiNT from? None of the links from this thread work.
And the one from here: http://www.atari-forum.com/viewtopic.php?f=14&t=31387 also do not work.
joska
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 4703
Joined: Tue Oct 30, 2007 2:55 pm
Location: Florø, Norway
Contact:

Re: Where is VanillaMint

Post by joska »

joska.atari.org always works, except from when my internet connection is unstable. Which it has been for several days now. Try again later if you can't access this site.
Jo Even

VanillaMiNT - Firebee - Falcon060 - Milan060 - Falcon040 - MIST - Mega ST - STM - STE - Amiga 600 - Sharp MZ700 - MSX - Amstrad CPC - C64
Post Reply

Return to “Applications”