roland d10/d-110 and atari software

Somewhere to chat about MIDI music creation, sequencers and related hardware

Moderators: Mug UK, lotek_style, Moderator Team

User avatar
charles
10 GOTO 10
10 GOTO 10
Posts: 2711
Joined: Tue Aug 17, 2004 12:11 am
Location: ont. Canada
Contact:

Re: roland d10/d-110 and atari software

Post by charles »

yes I do
in fact many copies

there is a person who I bought from
a whole cd from of d110 sounds from ebay and to my surprise he placed my sounds on this collection ....

ill try to find for us
Charles
The radioactive half-life : )
Atari is a lifestyle,not a hobby.
HOLD ON ! ! ! Im printing unreadable characters ...!
Yod801
Atariator
Atariator
Posts: 17
Joined: Mon May 15, 2017 5:50 pm

Re: roland d10/d-110 and atari software

Post by Yod801 »

I've got a D-20 and a D-110 plus Synthworks including the dongle. Got the cracked version, too
avtandil
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 141
Joined: Fri Jun 12, 2009 8:34 am
Location: St. Petersburg, RUSSIA
Contact:

Re: roland d10/d-110 and atari software

Post by avtandil »

Yod801 wrote:I've got a D-20 and a D-110 plus Synthworks including the dongle. Got the cracked version, too
Which cracked version you have? I have 1.01
Yod801
Atariator
Atariator
Posts: 17
Joined: Mon May 15, 2017 5:50 pm

Re: roland d10/d-110 and atari software

Post by Yod801 »

avtandil wrote:
Yod801 wrote:I've got a D-20 and a D-110 plus Synthworks including the dongle. Got the cracked version, too
Which cracked version you have? I have 1.01
I can't tell for sure. I think I've got it from emuparadise or whatever and it just says "Crackey 10" in the menu
avtandil
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 141
Joined: Fri Jun 12, 2009 8:34 am
Location: St. Petersburg, RUSSIA
Contact:

Re: roland d10/d-110 and atari software

Post by avtandil »

Yod801 wrote:
avtandil wrote:
Yod801 wrote:I've got a D-20 and a D-110 plus Synthworks including the dongle. Got the cracked version, too
Which cracked version you have? I have 1.01
I can't tell for sure. I think I've got it from emuparadise or whatever and it just says "Crackey 10" in the menu
So it should be ver 1.0 - you can choose Brain Cooling from the menu and program will show you its version behind the screensaver.
Post Reply

Return to “MIDI Software and Hardware”