Dongle for Logic or Cubase

Somewhere to chat about MIDI music creation, sequencers and related hardware

Moderators: Mug UK, lotek_style, Moderator Team

Post Reply
vitdrowning208
Atarian
Atarian
Posts: 2
Joined: Mon Sep 03, 2018 4:12 pm

Dongle for Logic or Cubase

Post by vitdrowning208 »

Hello all!

I recently acquired an Atari Mega St2 with the intent to use in a studio. I would like to run Cubase 3.10 or Logic to run midi but I know I need a dongle to run the programs. Would anyone have an extra one or know how I could find one?

Thank you!!
User avatar
Atarieterno
Atari God
Atari God
Posts: 1275
Joined: Mon Jan 18, 2016 3:40 pm
Location: Spain

Re: Dongle for Logic or Cubase

Post by Atarieterno »

The device that serves as a dongle for Logic is the Log-3, which enables the operation of the Notator SL v3.21, Logic v2.5 and Logic Audio programs, and also provides 4 additional MIDI outputs and continuity with the ROM port (can chain another ROM device in its port).
I have both, but I've always been a "Cubase-man". Currently there are few dongles for Cubase, you can look around and you will know the prices. Maybe I decide to sell one Cubase, but I do not have it planned because I like to keep two units to work, and I only have two.
Regards.
Log-3 (Notator y Logic).jpg
Cubase 3.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ST/fm/e, STacy, Mega ST/e, TT, Falcon, C-Lab MKX... and more music tools.
User avatar
crashman
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 212
Joined: Sat May 29, 2010 2:23 am
Location: Vilanova i la Geltrú - Barcelona
Contact:

Re: Dongle for Logic or Cubase

Post by crashman »

260ST, 520ST, 520ST+, 520STFM, 1040STE, 4160STE, STACY 2, MEGA ST2, MEGA ST4, MEGA STE, TT030, FALCON030, FALCON030 with Centurbo 2rB, Firebee
SH204, Megafile 30, Megafile 60, Megafile 44
SM124, SM125, SM146, SC1224, SC1435
Satandisk, Ultrasatan, HxC SD, Hxc SD Slim, NetUSBee, CosmosEX, Gotek HxC, MicroCosmos
2600VCS, LYNX, LYNX II, JAGUAR
User avatar
charles
10 GOTO 10
10 GOTO 10
Posts: 2719
Joined: Tue Aug 17, 2004 12:11 am
Location: ont. Canada
Contact:

Re: Dongle for Logic or Cubase

Post by charles »

ill sell mine for 300$ Canadian dollars
The radioactive half-life : )
Atari is a lifestyle,not a hobby.
HOLD ON ! ! ! Im printing unreadable characters ...!
mbrebes
Atarian
Atarian
Posts: 7
Joined: Wed Nov 14, 2018 8:17 pm

Re: Dongle for Logic or Cubase

Post by mbrebes »

I have an Atari dongle for Cubase I would be willing to sell for under $100US.
Post Reply

Return to “MIDI Software and Hardware”