Sleepwalker

Game requests go here.

Moderators: simonsunnyboy, Mug UK, Doctor Bob Gordon, ICS, Moderator Team

User avatar
sprite
Atarian
Atarian
Posts: 9
Joined: Sun Aug 14, 2005 9:42 pm
Location: Sweden
Contact:

Sleepwalker

Postby sprite » Sat Nov 12, 2005 1:24 am

Hi there!

Does someone have the working version of Sleepwalker.

I have the DB140A, B and C files, but there is a bug in the game.
On the first level, in the sewer there is a barrel missing, that should be floating on the water. Pretty damn hard to make it with out it :)

So if someone have a working version of it, i would realy appreciate a link or two :)
I live for Life

User avatar
RetroGamerUK
RetroLamerUK
RetroLamerUK
Posts: 2921
Joined: Fri Mar 26, 2004 6:37 pm
Location: Northwest England.

Postby RetroGamerUK » Sat Nov 12, 2005 10:24 am

Sleepwalker is also available on:

Superior 134 A,B and C.
or
Vectronix 301, 302 and 303.

You can get these from the AL FTP, or if you can't for some reason then PM me your E-Mail address and I will send them.
I cannot guarantee that any of these will be without the same bug, obviously.

AFAIK there is as yet no PASTI (hi Ijor :wink:) image of this one avaiable yet, and the TOSEC collection also does not yet have this one (hi Keili :wink: ).

User avatar
sprite
Atarian
Atarian
Posts: 9
Joined: Sun Aug 14, 2005 9:42 pm
Location: Sweden
Contact:

Postby sprite » Sat Nov 12, 2005 10:55 am

Aww, the FTP is down =/ so i guess i PM you then :)
I live for Life

User avatar
RetroGamerUK
RetroLamerUK
RetroLamerUK
Posts: 2921
Joined: Fri Mar 26, 2004 6:37 pm
Location: Northwest England.

Postby RetroGamerUK » Sat Nov 12, 2005 12:48 pm

Check your mail :wink:

User avatar
keili
Atari God
Atari God
Posts: 1287
Joined: Sun Mar 07, 2004 7:29 pm
Location: Germany, near Leer
Contact:

Postby keili » Sat Nov 12, 2005 1:03 pm

Retro, if you mean the 2-disk version cracked by Union, we already have it :wink: . If it's another disk, i'm very interested :P .
TI 99/4A, C64, 800XL, 260ST, 520ST, 520ST+, 1040ST, 1040 STE, Mega ST1, Mega ST2, Mega STe, Apple IIsi

User avatar
sprite
Atarian
Atarian
Posts: 9
Joined: Sun Aug 14, 2005 9:42 pm
Location: Sweden
Contact:

Postby sprite » Sat Nov 12, 2005 4:12 pm

Woohoo! A BIG BIG BIG thanks to RetroGamerUK who just saved my night! :)

And it is a bit harder then i thought, thou i could never make the fourth level on my Atari when i was a kid :)
I live for Life

User avatar
RetroGamerUK
RetroLamerUK
RetroLamerUK
Posts: 2921
Joined: Fri Mar 26, 2004 6:37 pm
Location: Northwest England.

Postby RetroGamerUK » Sat Nov 12, 2005 4:43 pm

No probs Sprite. :wink:

this is a 1 meg RAM and STE only game.
The Superior Version is cracked by "the Cynix", and is Hard Disk installable, it also has a trainer.
The Vectronix Version is (also?) cracked by "Cynix" :? , but is different in that it does not appear to be HDD installable or trained.

Keili, I do not have that game in the TOSEC games collection I have here (not sure what version but it is about 1.3 gig in size and contains about 3500 images....
I will wait for the next TOSEC release then :)

And if you would like any of these versions Keili, then refresh my memory as to your E-Mail and I will send them off.. :wink:

User avatar
dlfrsilver
Atari God
Atari God
Posts: 1479
Joined: Mon Jan 31, 2005 1:41 am
Contact:

Postby dlfrsilver » Tue Nov 22, 2005 12:24 pm

the barrel missing is a sign of copy protection failure,

the copylock embedded hasn't been cracked properly, a needed value
to display the barrel hasn't been triggered ^^.

The amiga version has suffered the same problem ^^, just as the game
hook, which had some beer chop missing causing the game to be unfinishable.
Now SPS France representative since the 19th of June 2014. Proud to be an SPS member !

User avatar
nobogod
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 194
Joined: Wed Aug 04, 2004 12:58 pm
Location: Athens, Greece
Contact:

Postby nobogod » Mon Feb 27, 2006 1:41 pm

Retrogamer, can you clarify? What is the version without the missing barrel bug?

User avatar
RetroGamerUK
RetroLamerUK
RetroLamerUK
Posts: 2921
Joined: Fri Mar 26, 2004 6:37 pm
Location: Northwest England.

Postby RetroGamerUK » Tue Feb 28, 2006 8:53 pm

nobogod wrote:Retrogamer, can you clarify? What is the version without the missing barrel bug?


Sorry nobogod, I merely happen to have a good list of games detailing their relevant menu disks (which I also have many of and can therefore test them), I have no idea what this barrel bug is about, sounds like a Jet Set Willy style problem to me :lol:

User avatar
nobogod
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 194
Joined: Wed Aug 04, 2004 12:58 pm
Location: Athens, Greece
Contact:

Postby nobogod » Tue Feb 28, 2006 8:56 pm

OK, thanks! :)


Social Media

     

Return to “Games - Requests”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests