Quake 2 on Falcon030

All 680x0 related coding posts in this section please.

Moderators: simonsunnyboy, Mug UK, Zorro 2, Moderator Team

User avatar
FedePede04
Atari God
Atari God
Posts: 1206
Joined: Fri Feb 04, 2011 12:14 am
Location: Denmark
Contact:

Re: Quake 2 on Falcon030

Postby FedePede04 » Sat Feb 16, 2019 2:05 am

I wrote Doug sometime ago, he had been in the process of moving and some other stuff, but it sounded like he would come back at some point. when he got some more time.
Atari will rule the world, long after man has disappeared

sometime my English is a little weird, Google translate is my best friend :)

User avatar
jvas
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 449
Joined: Fri Jan 28, 2005 4:30 pm
Location: Budapest, Hungary
Contact:

Re: Quake 2 on Falcon030

Postby jvas » Mon Feb 18, 2019 8:06 am

I don't want to be Doug-less :D

User avatar
dml
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 3474
Joined: Sat Jun 30, 2012 9:33 am

Re: Quake 2 on Falcon030

Postby dml » Sun May 05, 2019 11:17 pm

Hi thanks all for gently prodding me with a stick :) I wasn't getting notifications for ages because I probably didn't keep up to date.

I'm not really able to continue these projects just now but I still have my Falcons and things still build. I hope to get back to it when we're finally moved into our house and I get a chance to recover a bit from a year of turmoil.

OverlordMRK
Retro freak
Retro freak
Posts: 16
Joined: Thu Aug 31, 2017 10:25 pm

Re: Quake 2 on Falcon030

Postby OverlordMRK » Mon May 06, 2019 8:59 am

Great to hear that you haven't completely disappeared! :) Since our last convo. about STOS (when I asked for the patched missing link file to get past the 128 tile limit) I've made good headway since, with a new game in progress.

Also started learning 68k, mainly with the intention of being able to write my own machine code modules for STOS, to help speed things up when necessary. I am not ready to start using AGT yet, but it is looking so promising btw - I really hope you can continue it!

User avatar
CiH
Atari God
Atari God
Posts: 1134
Joined: Wed Feb 11, 2004 4:34 pm
Location: Middle Earth (Npton) UK
Contact:

Re: Quake 2 on Falcon030

Postby CiH » Mon May 06, 2019 10:07 am

I too am glad to hear that Doug is still alive. :cheers:
"Where teh feck is teh Hash key on this Mac?!"

User avatar
dhedberg
Atari God
Atari God
Posts: 1025
Joined: Mon Aug 30, 2010 8:36 am
Contact:

Re: Quake 2 on Falcon030

Postby dhedberg » Mon May 06, 2019 10:16 pm

Take your time Doug, we're going nowhere! ;-)
Daniel, New Beat - http://newbeat.atari.org. Like demos? Have a look at our new Falcon030 demo MORE.

User avatar
viking272
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 388
Joined: Mon Oct 13, 2008 12:50 pm
Location: west of London, UK

Re: Quake 2 on Falcon030

Postby viking272 » Mon May 06, 2019 11:28 pm

dml wrote:I hope to get back to it when we're finally moved into our house and I get a chance to recover a bit from a year of turmoil.

Great to hear from you!

dhedberg wrote:Take your time Doug, we're going nowhere! ;-)

Indeed!

User avatar
LaurentS
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 280
Joined: Mon Jan 05, 2009 5:41 pm

Re: Quake 2 on Falcon030

Postby LaurentS » Tue May 07, 2019 6:50 pm

Welcome back home Doug ;)

User avatar
Marakatti
Atari God
Atari God
Posts: 1358
Joined: Sat Jun 18, 2005 9:58 am
Location: Finland
Contact:

Re: Quake 2 on Falcon030

Postby Marakatti » Fri May 10, 2019 1:53 pm

Nice to hear from you Doug. Your work has always been truly amazing and i too wish to see things finished when the time is right for you :)
-------------< Member of Atarimania >-----------
-< ST / STe / Falcon030 / TT030 archiver >-
-------------> www.atarimania.com <-------------


Social Media

     

Return to “680x0”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests