How to Get Cubase (Lite or Cracked) Running on Hatari (OS X)?

A forum about the Hatari ST/STE emulator - the current version is v2.0.0

Moderators: simonsunnyboy, thothy, Moderator Team

Aguila
Atarian
Atarian
Posts: 1
Joined: Sat Apr 23, 2016 2:43 am

How to Get Cubase (Lite or Cracked) Running on Hatari (OS X)?

Postby Aguila » Sat Apr 23, 2016 2:46 am

I'm currently trying to play around with Cubase on Hatari but I've always come across a stump. Especially with the MROS file. I'm also interested in taking midi out in order to form a groove template for Ableton. Could someone guide in the right direction to get Cubase working? Are there certain configs out there?

User avatar
Eero Tamminen
Atari God
Atari God
Posts: 1504
Joined: Sun Jul 31, 2011 1:11 pm

Re: How to Get Cubase (Lite or Cracked) Running on Hatari (OS X)?

Postby Eero Tamminen » Sat Apr 23, 2016 9:02 am

Hatari forum had a thread about Hatari MIDI compatibility. Hatari v1.8 & earlier have several bugs with MIDI, but things work much better with v1.9.

Here's the first post in that thread mentioning Cubase:
viewtopic.php?f=51&t=27649&start=25#p276316


Social Media

     

Return to “Hatari”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest