Overscan mode via newdesk.inf

A forum about the Hatari ST/STE emulator - the current version is v2.0.0

Moderators: simonsunnyboy, thothy, Moderator Team

User avatar
Omikronman
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 514
Joined: Wed Dec 01, 2004 12:13 am
Location: Germany
Contact:

Overscan mode via newdesk.inf

Postby Omikronman » Sat Mar 26, 2016 11:58 pm

Hello all,

I know there was a simple line to be added into the newdesk.inf to switch to the overscan mode in RGB/TV on the Falcon. I can not remember this line. Can you help me?

Tnx! :)

User avatar
Cyprian
Atari God
Atari God
Posts: 1317
Joined: Fri Oct 04, 2002 11:23 am
Location: Warsaw, Poland

Re: Overscan mode via newdesk.inf

Postby Cyprian » Sun Mar 27, 2016 10:17 am

viewtopic.php?f=27&t=16087&p=141068&hilit=Falcon+Overscan+newdesk.inf#p141068

I don't remember know exactly where but there is a small mistake in that instruction. it was easy to handle it.
Jaugar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
SDrive / PAK68/3 / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
Hatari / Aranym / Steem / Saint
http://260ste.appspot.com/

User avatar
Omikronman
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 514
Joined: Wed Dec 01, 2004 12:13 am
Location: Germany
Contact:

Re: Overscan mode via newdesk.inf

Postby Omikronman » Sat Apr 02, 2016 11:03 am

Tnx, I will have a look into it. :)


Social Media

     

Return to “Hatari”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests