Hatari locking up windoze ??

A forum about the Hatari ST/STE/Falcon emulator - the current version is v2.1.0

Moderators: simonsunnyboy, thothy, Moderator Team

thesender604
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 114
Joined: Thu Aug 02, 2012 5:48 pm

Hatari locking up windoze ??

Postby thesender604 » Tue Oct 16, 2012 10:29 am

Hi all

my machine boot straight into hatari (shortcut in start up) tos 4.04 68030 32Mhz 68882 14mb full DSP emulation with a screen rez of 1024x768x256 geneva+neodesk+mint using 2 2gb ide images and it all works perfectly but if i exit after only a short period of time i find i cant run any windoze software IE firefox and then i have to physically switch the machine off as restart doesn't even work :( this doesn't always happen but i would say at least 8 out of 10 times anyone else have these problems ?? and know of a way to fix ???
cheers

thesender604
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 114
Joined: Thu Aug 02, 2012 5:48 pm

Re: Hatari locking up windoze ??

Postby thesender604 » Thu Oct 25, 2012 4:57 pm

oops a little shame faced it seems that it was avast antivirus that was causing the probs


Social Media

     

Return to “Hatari”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests