Wiki not working?

Check out the Atari Forum Wiki

Moderators: Mug UK, Moderator Team

User avatar
AtariSince1989
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 778
Joined: Sun Jan 11, 2009 1:14 pm
Location: Edinburgh, Scotland
Contact:

Wiki not working?

Postby AtariSince1989 » Thu Mar 12, 2009 2:57 pm

When I click on Atari Wiki I get an error website:

Internal error

Redirect loop detected!

This means the wiki got confused about what page was requested; this sometimes happens when moving a wiki to a new server or changing the server configuration.

Your web server was detected as possibly not supporting URL path components (PATH_INFO) correctly; check your LocalSettings.php for a customized $wgArticlePath setting and/or toggle $wgUsePathInfo to true.
- Atari 520 STe 4MB RAM + TOS 2.06 + UltraSatan
- Atari Falcon030 14MB RAM + TOS 4.04 + IDE-SD card HDD + NVRAM mod + SCSI buffer clock mod + EtherNEC
- Amstrad CPC 6128 + HxC USB Floppy Emulator
- Acorn A3010 4MB RAM + 40MB IDE HDD

Atari ST Essential software (The List)
My FTP Server: http://www.datavase.info/FTPserver (only from Midnight to 8am UK Time)
My music at http://soundcloud.com/datavase/

User avatar
Desty
Atari God
Atari God
Posts: 1949
Joined: Thu Apr 01, 2004 2:36 pm
Location: 53 21N 6 18W
Contact:

Re: Wiki not working?

Postby Desty » Thu Mar 12, 2009 4:51 pm

Seems fine here, maybe it was just temporary.
tá'n poc ar buile!

User avatar
Mug UK
Administrator
Administrator
Posts: 11194
Joined: Thu Apr 29, 2004 7:16 pm
Location: Stockport (UK)
Contact:

Re: Wiki not working?

Postby Mug UK » Thu Mar 12, 2009 6:02 pm

Had a hiccup last night I noticed but working fine now. No idea what caused it though.
My main site: http://www.mug-uk.co.uk - slowly digging up the bits from my past (and re-working a few): Atari ST, Sega 8-bit (game hacks) and NDS (Music ripping guide).

I develop a free Word (for Windows) add-in that's available for Word 2007 upwards. It's a fix-it toolbox that will allow power Word users to fix document errors. You can find it at: http://www.mikestoolbox.co.uk

User avatar
AtariSince1989
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 778
Joined: Sun Jan 11, 2009 1:14 pm
Location: Edinburgh, Scotland
Contact:

Re: Wiki not working?

Postby AtariSince1989 » Fri Mar 13, 2009 8:38 am

Yes, working now fine :D
- Atari 520 STe 4MB RAM + TOS 2.06 + UltraSatan
- Atari Falcon030 14MB RAM + TOS 4.04 + IDE-SD card HDD + NVRAM mod + SCSI buffer clock mod + EtherNEC
- Amstrad CPC 6128 + HxC USB Floppy Emulator
- Acorn A3010 4MB RAM + 40MB IDE HDD

Atari ST Essential software (The List)
My FTP Server: http://www.datavase.info/FTPserver (only from Midnight to 8am UK Time)
My music at http://soundcloud.com/datavase/


Social Media

     

Return to “Wiki Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest