Am I missing the EDIT button?

News, updates, like or dislike

Moderators: Mug UK, Silver Surfer, Moderator Team

Xevious
Atariator
Atariator
Posts: 27
Joined: Wed Aug 23, 2017 6:06 am

Am I missing the EDIT button?

Postby Xevious » Mon Jan 06, 2020 7:55 am

Hi,

somehow the possibility to edit (my) posts is removed?
Is there a setting that I'm missing or anything?

It used to work a few days ago......

EDIT: It works on this post, but not on this one?
(http://www.atari-forum.com/viewtopic.php?f=27&t=38119)

User avatar
wongck
Ultimate Atarian
Ultimate Atarian
Posts: 12814
Joined: Sat May 03, 2008 2:09 pm
Location: Far East
Contact:

Re: Am I missing the EDIT button?

Postby wongck » Mon Jan 06, 2020 8:25 am

You have 6 (i think) hours to re-edit your post. After that time, it will be locked.
There was a post on this.

Edit: here...viewtopic.php?f=29&t=37563&start=75#p385217
My Stuff: FB/Falcon CT63 CTPCI ATI RTL8139 USB 512MB 30GB HDD CF HxC_SD/ TT030 68882 4+32MB 520MB Nova/ 520STFM 4MB Tos206 SCSI
Shared SCSI Bus:ScsiLink ethernet, 9GB HDD,SD-reader @ http://phsw.atari.org
My Atari stuff for sale - click here for list

Xevious
Atariator
Atariator
Posts: 27
Joined: Wed Aug 23, 2017 6:06 am

Re: Am I missing the EDIT button?

Postby Xevious » Mon Jan 06, 2020 1:04 pm

wongck wrote:You have 6 (i think) hours to re-edit your post. After that time, it will be locked.
There was a post on this.

Edit: here...viewtopic.php?f=29&t=37563&start=75#p385217



Thx, inconvenient. But i learned something :wink:


Social Media

     

Return to “Website Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests