Atari-Forum.Com Site Header Tabulation Issue

News, updates, like or dislike

Moderators: Mug UK, Silver Surfer, Moderator Team

User avatar
Grunaki
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 786
Joined: Sun Feb 05, 2006 9:45 pm
Location: Winnipeg, Canada
Contact:

Atari-Forum.Com Site Header Tabulation Issue

Postby Grunaki » Mon May 09, 2011 4:04 pm

The line 'their clones' from the phrase "Atari-Forum A forum about Atari 16/32 computers and their clones." is currently underneath the Atari-Forum logo on the site header graphic.

Just thought I'd point it out. ;)
Thermopylae is now an Enemy Island!

User avatar
wongck
Ultimate Atarian
Ultimate Atarian
Posts: 12781
Joined: Sat May 03, 2008 2:09 pm
Location: Far East
Contact:

Re: Atari-Forum.Com Site Header Tabulation Issue

Postby wongck » Tue May 10, 2011 2:30 am

Grunaki wrote:The line 'their clones' from the phrase "Atari-Forum A forum about Atari 16/32 computers and their clones." is currently underneath the Atari-Forum logo on the site header graphic.


Was it fixed or it is a screen size and resolution problem.
It looks alright on my Windoze using Chrome & IE, "A forum about Atari 16/32 computers and their clones." appears all in one line.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
My Stuff: FB/Falcon CT63 CTPCI ATI RTL8139 USB 512MB 30GB HDD CF HxC_SD/ TT030 68882 4+32MB 520MB Nova/ 520STFM 4MB Tos206 SCSI
Shared SCSI Bus:ScsiLink ethernet, 9GB HDD,SD-reader @ http://phsw.atari.org
My Atari stuff for sale - click here for list

User avatar
wongck
Ultimate Atarian
Ultimate Atarian
Posts: 12781
Joined: Sat May 03, 2008 2:09 pm
Location: Far East
Contact:

Re: Atari-Forum.Com Site Header Tabulation Issue

Postby wongck » Tue May 10, 2011 2:39 am

OK. I think think it is related to screen size and even possibly browser.
I attach a screenshot of my Falcon which I did last night for my website, showing Netsurf with Atari-Forum.
You see the sentence "A forum about Atari 16/32 computers and their clones." is wrapped around quite badly.
This was on a screen size of 1024x768. Tonight, I will try with 1280x1024.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
My Stuff: FB/Falcon CT63 CTPCI ATI RTL8139 USB 512MB 30GB HDD CF HxC_SD/ TT030 68882 4+32MB 520MB Nova/ 520STFM 4MB Tos206 SCSI
Shared SCSI Bus:ScsiLink ethernet, 9GB HDD,SD-reader @ http://phsw.atari.org
My Atari stuff for sale - click here for list

User avatar
Grunaki
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 786
Joined: Sun Feb 05, 2006 9:45 pm
Location: Winnipeg, Canada
Contact:

Re: Atari-Forum.Com Site Header Tabulation Issue

Postby Grunaki » Tue May 10, 2011 3:36 am

I think it was fixed. I'm running FireFox 4 and it's not doing it now.
Thermopylae is now an Enemy Island!

Dal
Administrator
Administrator
Posts: 4178
Joined: Tue Jan 18, 2011 12:31 am
Location: Cheltenham, UK
Contact:

Re: Atari-Forum.Com Site Header Tabulation Issue

Postby Dal » Tue May 10, 2011 6:49 am

Yes I have found it wraps around differently on my iPhone compared to my mac. It's probably screen res related.
Mega"SST" 12, MegaSTE, STE: Desktopper case, IDE interface, UltraSatan (8GB + 512Mb) + HXC floppy emulator. Plus some STE's/STFM's

User avatar
wongck
Ultimate Atarian
Ultimate Atarian
Posts: 12781
Joined: Sat May 03, 2008 2:09 pm
Location: Far East
Contact:

Re: Atari-Forum.Com Site Header Tabulation Issue

Postby wongck » Tue May 10, 2011 7:13 am

No need to test on my Falcon 1280x1024.
I can simulate the wrapping right here on my Chrome just by reducing the window width.
So it really depends on how much real estate there are to display the sentence.
If the space is too narrow, the entire sentence along with the title Atari-Forum goes below the logo (site_logo.gif).
My Stuff: FB/Falcon CT63 CTPCI ATI RTL8139 USB 512MB 30GB HDD CF HxC_SD/ TT030 68882 4+32MB 520MB Nova/ 520STFM 4MB Tos206 SCSI
Shared SCSI Bus:ScsiLink ethernet, 9GB HDD,SD-reader @ http://phsw.atari.org
My Atari stuff for sale - click here for list

User avatar
Grunaki
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 786
Joined: Sun Feb 05, 2006 9:45 pm
Location: Winnipeg, Canada
Contact:

Re: Atari-Forum.Com Site Header Tabulation Issue

Postby Grunaki » Tue May 10, 2011 11:51 pm

Oh yeah - just tried re-sizing the screen and it does it.
Thermopylae is now an Enemy Island!

User avatar
unseenmenace
Atari God
Atari God
Posts: 1961
Joined: Tue Sep 21, 2004 9:33 pm
Location: Margate, Kent, UK
Contact:

Re: Atari-Forum.Com Site Header Tabulation Issue

Postby unseenmenace » Thu May 12, 2011 6:22 pm

It really ought to be fixed so that it fits correctly at 1024 pixels anyway. There is space doing nothing between that text and the search box anyway!
UNSEEN MENACE
Several STFM's, 4MB STE, 2MB TT with 1.2GB Hard Drive and 14MB Falcon with 540MB Hard Drive,
Lynx 2 and Jaguar with JagCD
Member of GamebaseST and AtariLegend team
Check out my website at http://unseenmenace.110mb.com


Social Media

     

Return to “Website Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests