Memory protection in MiNT reworked

Hardware, coding, music, graphic and various applications

Moderators: Mug UK, [ProToS], lp, moondog/.tSCc., Moderator Team

ThorstenOtto
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 440
Joined: Sun Aug 03, 2014 5:54 pm

Memory protection in MiNT reworked

Postby ThorstenOtto » Sun Aug 26, 2018 4:51 am

Mainly due to some bugs recently discovered which become obvious with 256MB or more of TTRAM, the MMU routines have been reworked. If you had the same problem, and MP did not work until now because there was too much RAM ;), please give it a try. Of course could also help to test that on other configurations, to find out if it did break anything.

Current snapshot builds are available via the FreeMint website.

jury
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 298
Joined: Tue Sep 21, 2004 11:11 am
Location: Poland

Re: Memory protection in MiNT reworked

Postby jury » Sun Aug 26, 2018 3:53 pm

I totally failed trying memory protection before, insane things always were happening. It could be because I have 256MB.
Will try this one.


Social Media

     

Return to “Professionals”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests