MyAES with Jinnee background issue with icons

Hardware, coding, music, graphic and various applications

Moderators: Mug UK, moondog/.tSCc., [ProToS], lp, Moderator Team

Dal
Administrator
Administrator
Posts: 4178
Joined: Tue Jan 18, 2011 12:31 am
Location: Cheltenham, UK
Contact:

MyAES with Jinnee background issue with icons

Postby Dal » Mon Feb 20, 2012 6:45 pm

In myaes.cnf, I have set

Code: Select all

app_forcedesk JINNEE
and restarted MyAES but I notice that the labels for the icons are also being masked like this:
MyAES Background 1.jpg


When I click on the icon, I see the label and the jinnee desktop:
MyAES Background 2.jpg


It's not so bad for the drives but application icons are pretty useless without their labels.
Can this be fixed?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Mega"SST" 12, MegaSTE, STE: Desktopper case, IDE interface, UltraSatan (8GB + 512Mb) + HXC floppy emulator. Plus some STE's/STFM's

User avatar
wongck
Ultimate Atarian
Ultimate Atarian
Posts: 12781
Joined: Sat May 03, 2008 2:09 pm
Location: Far East
Contact:

Re: MyAES with Jinnee background issue with icons

Postby wongck » Tue Feb 21, 2012 12:57 am

Dal wrote:It's not so bad for the drives but application icons are pretty useless without their labels.


Don't you have different icons for different application ? so it really not so bad also.
My Stuff: FB/Falcon CT63 CTPCI ATI RTL8139 USB 512MB 30GB HDD CF HxC_SD/ TT030 68882 4+32MB 520MB Nova/ 520STFM 4MB Tos206 SCSI
Shared SCSI Bus:ScsiLink ethernet, 9GB HDD,SD-reader @ http://phsw.atari.org
My Atari stuff for sale - click here for list

OL
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 519
Joined: Fri Apr 01, 2005 6:59 am
Contact:

Re: MyAES with Jinnee background issue with icons

Postby OL » Thu Feb 23, 2012 6:48 pm

Dal wrote:In myaes.cnf, I have set

Code: Select all

app_forcedesk JINNEE
and restarted MyAES but I notice that the labels for the icons are also being masked like this:
MyAES Background 1.jpg


When I click on the icon, I see the label and the jinnee desktop:
MyAES Background 2.jpg


It's not so bad for the drives but application icons are pretty useless without their labels.
Can this be fixed?


No it can't do not force background on Jinnee, force it is for tree[0] of the desktop as USERDEF Jinnee have a nice background already I not see interest of it in this case, Jinnee use the tree[0] to display text of his CICON!!!! Strange isn't it?! So When I replace by MyAES one text is not display, so there is nothing to do for this.

Olivier
OL

Dal
Administrator
Administrator
Posts: 4178
Joined: Tue Jan 18, 2011 12:31 am
Location: Cheltenham, UK
Contact:

Re: MyAES with Jinnee background issue with icons

Postby Dal » Thu Feb 23, 2012 11:18 pm

OK I see. There's not much that can be done about that really. Thanks for the info
Mega"SST" 12, MegaSTE, STE: Desktopper case, IDE interface, UltraSatan (8GB + 512Mb) + HXC floppy emulator. Plus some STE's/STFM's


Social Media

     

Return to “Professionals”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests