Page 1 of 1

Stardust on Falcon?

Posted: Fri Apr 26, 2013 8:00 pm
by simonsunnyboy
Is there any version of the STE game Stardust that will work on the Falcon?

Re: Stardust on Falcon?

Posted: Fri Apr 26, 2013 8:30 pm
by Gunstar
I always thought it was made to run on both the STE/Falcon, with improvements on the Falcon, like Zero 5. I was planning on getting it for my Falcon.

Re: Stardust on Falcon?

Posted: Fri Apr 26, 2013 8:45 pm
by EvilFranky
Didn't think it had Falcon improvements but also didn't realize the STE version didn't run!

Falcon could've run the AGA version no sweat though...

Re: Stardust on Falcon?

Posted: Fri Apr 26, 2013 8:50 pm
by Gunstar
D-bug has a Falcon "fixed" version on this page: http://dbug.kicks-ass.net/patch.php

I guess it was STE only with no Falcon improvements.

Re: Stardust on Falcon?

Posted: Sat Apr 27, 2013 6:08 am
by simonsunnyboy
Gunstar wrote:D-bug has a Falcon "fixed" version on this page: http://dbug.kicks-ass.net/patch.php

I guess it was STE only with no Falcon improvements.


Exactly what I was looking for...thanks!

Re: Stardust on Falcon?

Posted: Sat Apr 27, 2013 2:03 pm
by DarkLord
Gang, something is not right. I can play my STe version of Stardust on my Falcon
out of the box, no problems.

Re: Stardust on Falcon?

Posted: Sat Apr 27, 2013 6:20 pm
by nativ
DarkLord wrote:Gang, something is not right. I can play my STe version of Stardust on my Falcon
out of the box, no problems.


I was thinking the same.......

Re: Stardust on Falcon?

Posted: Sat Apr 27, 2013 10:52 pm
by Gunstar
Well then, this hack must be for stuff like 16Mhz and cache or VGA or something like that. I haven't tried it yet myself because I have to split up the zip file to fit across 1.44MB disks at the moment. The irony is I got my 100MB Zip drive working on the Falcon to transfer large files, and then found out my Zip drive for the PC is broken! :? I can't swap the first drive because it's SCSI and I have no port for that on my PC (PC Zip works through parallel).

Re: Stardust on Falcon?

Posted: Sun Apr 28, 2013 12:19 pm
by AtariZoll
Stardust is made for STE and Falcon - there are 2 executables for 2 systems.

If no hard disk try floppy version crack (3 DD floppies): http://www.thegamearchives.com/?val=0_2 ... _0_19_15_0