i am searching for a demo that makes use of fpu

All about demos on the Falcon, TT & clones

Moderators: Mug UK, moondog/.tSCc., [ProToS], lp, Moderator Team

kristjanga
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 400
Joined: Sat Jul 25, 2009 3:35 pm

i am searching for a demo that makes use of fpu

Postby kristjanga » Wed Jun 16, 2010 2:38 pm

i am searching for a demo that makes use of fpu for my falcon?
any ideas?

User avatar
christos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 2294
Joined: Tue Apr 13, 2004 8:24 pm
Location: Greece
Contact:

Re: i am searching for a demo that makes use of fpu

Postby christos » Wed Jun 16, 2010 2:55 pm

Menace by mystic bytes
http://pouet.net/prod.php?which=24801
and

Don't break the oath by dhs

http://pouet.net/prod.php?which=2165
Felix qui potuit rerum cognoscere causas.
My Atari blog

STOT Email address: stot(NoSPAM)atari(DOT)org

User avatar
lotek_style
Mod(ul)erator
Mod(ul)erator
Posts: 2367
Joined: Sat May 11, 2002 2:39 pm
Location: germany
Contact:

Re: i am searching for a demo that makes use of fpu

Postby lotek_style » Thu Jun 24, 2010 9:37 am

I dont think Menace uses FPU... as it works on my falcon :)

Many older DHS demos should use FPU.
lotek style / the sirius cybernetics corporation
- musician - ascii-artist - swapper - archivist -

.tSCc. - low-tech atari cyberpunks since 1990
http://www.tscc.de/ | http://demozoo.org/ | http://www.lotekstyle.de/ | http://ymrockerz.atari.org/

User avatar
nativ
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4087
Joined: Mon Jul 30, 2007 10:26 am
Location: South West, UK

Re: i am searching for a demo that makes use of fpu

Postby nativ » Fri Jun 25, 2010 8:58 am

There are a couple of DHS demos and New beat

Possibly Delta by Lineout, you can select Hi detail.

Dream Dimension DHS

Hmmm.... ?
Atari STFM 512 / STe 4MB / Mega ST+DSP / Falcon 4MB 16Mhz 68882 - DVD/CDRW/ZIP/DAT - FDI / Jaguar / Lynx 1&2 / 7800 / 2600 / XE 130+SD Card // Sega Dreamcast / Mega2+CD2 // Apple G4

http://soundcloud.com/nativ ~ http://soundcloud.com/nativ-1 ~ http://soundcloud.com/knot_music
http://soundcloud.com/push-sounds ~ http://soundcloud.com/push-records

mikro
Atari God
Atari God
Posts: 1287
Joined: Sat Sep 10, 2005 11:11 am
Location: Brisbane, Queensland, Australia
Contact:

Re: i am searching for a demo that makes use of fpu

Postby mikro » Mon Jun 28, 2010 12:13 pm

lotek_style wrote:I dont think Menace uses FPU... as it works on my falcon :)

I assure you it does need FPU ;-)

And right, nearly every DHS demo needs FPU, read readme files.

User avatar
MiggyMog
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 801
Joined: Sun Oct 30, 2005 4:43 pm
Location: Scotland

Re: i am searching for a demo that makes use of fpu

Postby MiggyMog » Sun Jul 11, 2010 7:02 pm

I am glad a bought an FPU last month for my Falcon :-)
('< o o o o |''| STM,2xSTFM,2xSTE+HD,C-Lab Falcon MK2+HD,Satandisk,Ultrasatandisk,Ethernat.


Social Media

     

Return to “Demos”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest