Netusbee, Sting, Cab, Setup Help

All about the serious stuff.

Moderators: Mug UK, Zorro 2, Moderator Team

diamondspringwater
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 106
Joined: Tue Aug 09, 2011 12:31 am
Location: Kingman, AZ, USA

Netusbee, Sting, Cab, Setup Help

Postby diamondspringwater » Thu Mar 26, 2020 4:56 am

Trying to get on the internet with a MSTE, Netusbee, Sting and Cab, I setup Sting according to what I could find on the net. I can ping 192.168.255.1 with my PC but with CAB I just get Configuring URL then error no connection. I put in the latest Sting Cab OVL files still the same thing.
Can't figure out what I am missing any ideas would be much appreciated.

User avatar
AdamK
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 310
Joined: Wed Aug 21, 2013 8:44 am

Re: Netusbee, Sting, Cab, Setup Help

Postby AdamK » Thu Mar 26, 2020 6:27 am

Start with ROUTE.TAB file. Whitespace there is very important, if you change it, what you described may happen.
Atari: FireBee, Falcon030 + CT60e + SuperVidel + SvEthlana, TT, 520ST + 4MB ST RAM + 8MB TT RAM + CosmosEx + SC1435, 1040STFM + UltraSatan + SM124, 1040STE 4MB ST RAM + 8MB TT RAM + CosmosEx + NetUSBee + SM144 + SC1224, 65XE + U1MB + VBXE + SIDE2, Jaguar, Lynx II, 2 x Portfolio (HPC-006)

Adam Klobukowski [adamklobukowski@gmail.com]


Social Media

     

Return to “Applications”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests