Floppy Copy Crew Menu Disk

All about the serious stuff.

Moderators: Mug UK, Zorro 2, Moderator Team

Antarro
Atari freak
Atari freak
Posts: 55
Joined: Fri Oct 10, 2003 2:43 pm
Location: Glasgow, UK

Floppy Copy Crew Menu Disk

Postby Antarro » Fri Oct 17, 2003 9:51 am

This might be a bit obscure, but I wonder if anyone remembers this. It was basically a utility disk which had many copiers, crunchers and even Disk Doctor on it. On the Menu page was the logo "The Floppy Copy Crew" plus a picture of a big face. When you chose your option a voice gave you a countdown from 3 to zero. Sound familiar? I'm trying to get this again as some numb-nut nicked mine. :evil:

User avatar
Brume
Red eyes
Red eyes
Posts: 4190
Joined: Mon Apr 22, 2002 10:16 am
Location: France
Contact:

Postby Brume » Fri Oct 17, 2003 12:04 pm

Hey Antarro,
I have issues 1-20 (except #19). There are in my "need-to-be-checked-and-then-need-be-spread" list ;)
They'll be available soon.
Brume.

Antarro
Atari freak
Atari freak
Posts: 55
Joined: Fri Oct 10, 2003 2:43 pm
Location: Glasgow, UK

Floppy Copy Crew

Postby Antarro » Fri Oct 17, 2003 12:12 pm

Thanks a million Buddy. :D

Antarro
Atari freak
Atari freak
Posts: 55
Joined: Fri Oct 10, 2003 2:43 pm
Location: Glasgow, UK

Postby Antarro » Thu Mar 11, 2004 9:02 am

Hi again. Do you have any news on these?

User avatar
Brume
Red eyes
Red eyes
Posts: 4190
Joined: Mon Apr 22, 2002 10:16 am
Location: France
Contact:

Postby Brume » Thu Mar 11, 2004 1:32 pm

Hi Antarro,
Na sorry, didn't manage to work on them. Working on Atari Legend now. But I promise you'll find them on the new site asap ;)
Sorry again,
Brume.

User avatar
Showaddywaddy
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 671
Joined: Thu Jun 06, 2002 12:01 pm
Location: Montreal, Quebec
Contact:

Postby Showaddywaddy » Thu Mar 11, 2004 1:45 pm

Hurry up Brume,

otherwise I'll have to dust off the disks and get MSAing!

Shw
183 tonight

User avatar
Brume
Red eyes
Red eyes
Posts: 4190
Joined: Mon Apr 22, 2002 10:16 am
Location: France
Contact:

Postby Brume » Thu Mar 11, 2004 1:56 pm

Showaddywaddy / D-Bug wrote:Hurry up Brume,
otherwise I'll have to dust off the disks and get MSAing!


Na, you have other disks to image before all ;)

Showaddywaddy / D-Bug wrote:183 tonight


Great news!
Take care,
Brume.

Antarro
Atari freak
Atari freak
Posts: 55
Joined: Fri Oct 10, 2003 2:43 pm
Location: Glasgow, UK

Postby Antarro » Thu Mar 11, 2004 1:56 pm

Thanks a million guys!

Antarro
Atari freak
Atari freak
Posts: 55
Joined: Fri Oct 10, 2003 2:43 pm
Location: Glasgow, UK

Floppy Copy Crewe Menu Disks

Postby Antarro » Mon Aug 02, 2004 3:06 pm

Hi folks. How did you get on with this elusive little number?
It's not me who can't keep secrets - it's the people I tell...

User avatar
purpleeagle01
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 306
Joined: Mon Jul 19, 2004 9:42 am
Location: Wien

Re: Floppy Copy Crew Menu Disk

Postby purpleeagle01 » Mon Jun 22, 2015 4:47 am

Hi i have some Disk from the FCC the problem is.
I Tested the on an STE TOS 1.06 and the crashes with 2 Bombs.
I Tested on an STF TOS 1.0 the write "this menu can not work with this TOS"
I Tested on my Falcon TOS 4.04 crashed with extrem graphic errors and Freeze the screen

I Hope anyone can help me what special system this disks need.
Cheers
The Most Good things beginning with the letter A
Like Atari Austria Wien(My Favorite Soccer Team)

User avatar
lotek_style
Mod(ul)erator
Mod(ul)erator
Posts: 2472
Joined: Sat May 11, 2002 2:39 pm
Location: germany
Contact:

Re: Floppy Copy Crew Menu Disk

Postby lotek_style » Fri Jun 26, 2015 12:22 pm

Try TOS 1.02 or 1.04 :)
lotek style / the sirius cybernetics corporation
- musician - ascii-artist - swapper - archivist -

.tSCc. - low-tech atari cyberpunks since 1990
http://www.tscc.de/ | http://demozoo.org/ | http://www.lotekstyle.de/ | http://ymrockerz.atari.org/


Social Media

     

Return to “Applications”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests