Absolute mouse coordinates

https://github.com/MiSTer-devel/Main_MiSTer/wiki

Moderators: Mug UK, Zorro 2, Greenious, spiny, Sorgelig, Moderator Team

Sorgelig
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4599
Joined: Mon Dec 14, 2015 10:51 am
Location: Russia/Taiwan

Re: Absolute mouse coordinates

Postby Sorgelig » Thu May 23, 2019 5:42 pm

kitrinx wrote:opened 5( 5): /dev/input/event8 (054c:05c4) 4 "00:00:00:00:00:00" "Sony Computer Entertainment Wireless Controller"
opened 6( 5): /dev/input/event6 (054c:05c4) 5 "00:00:00:00:00:00" "Sony Computer Entertainment Wireless Controller Touchpad"

not related to gun, but wonder why BT ADDRESS are all zeros? Fake/3rd party PS4 gamepad?

User avatar
kitrinx
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 148
Joined: Wed Sep 26, 2018 6:03 am

Re: Absolute mouse coordinates

Postby kitrinx » Thu May 23, 2019 5:55 pm

Sorgelig wrote:not related to gun, but wonder why BT ADDRESS are all zeros? Fake/3rd party PS4 gamepad?


I don't know why that's there, there is nothing paired or in use with the mister. Also odd it didn't show the 8bitdo M30 or my keyboard or mouse which are all connected?

Edit:
Here is a LSUSB if it helps
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Sorgelig
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4599
Joined: Mon Dec 14, 2015 10:51 am
Location: Russia/Taiwan

Re: Absolute mouse coordinates

Postby Sorgelig » Thu May 23, 2019 10:57 pm

it lists one Sony Wireless controller. Probably one of your controllers mimics DualShock4.

Locutus73
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 454
Joined: Wed Feb 07, 2018 6:13 pm

Re: Absolute mouse coordinates

Postby Locutus73 » Fri May 24, 2019 6:50 am

kitrinx wrote:I don't know why that's there, there is nothing paired or in use with the mister. Also odd it didn't show the 8bitdo M30

Sorgelig wrote:it lists one Sony Wireless controller. Probably one of your controllers mimics DualShock4.

Now that I think about that, 8bitdo controllers in Apple mode show up as “Wireless Controller”.
Is your m30 in Apple mode?

Regards.

Locutus73


Return to “MiSTer”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests