Mouse Pointer keeps moving

Bug reports and support area for Steem

Moderators: Mug UK, Steem Authors, Moderator Team

Forum rules
All bug reports must include:
Steem version
Host operating system version
TOS ROM version
Copy of steem.ini
Reference to or copy of disk image being used
Brief description of steps performed
Description of desired outcome
Description of actual outcome
Whiggie
Atarian
Atarian
Posts: 2
Joined: Sat Dec 02, 2017 10:19 am

Mouse Pointer keeps moving

Postby Whiggie » Sat Dec 02, 2017 10:44 am

Hi,
Firstly, I am new to the Atari ST - back in the day I had Amigas, but I always (secretly) fancied playing around with the ST. Anyway, the problem I have is when I load the emulator and press 'play', I get the hideous green (why couldn't they have chosen blue, or grey, or anything else...) desktop - everything looks as it should be, until I move the mouse. Which ever direction I move, when I stop moving the mouse pointer carries on until it hits the edge of the screen, like it is being moved by an invisible hand! Any ideas?

Detail you requested:
Steem version: Steem SSE 3.9.3
Host operating system: Windows 10, build 1709
TOS ROM version: TOS v1.02
Copy of steem.ini: Tried to attach, but board says 'invalid file extension, so attached it as steem.txt
Reference to or copy of disk image being used: None

Many thanks,
Whiggie
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Steven Seagal
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 2018
Joined: Sun Dec 04, 2005 9:12 am
Location: Undisclosed
Contact:

Re: Mouse Pointer keeps moving

Postby Steven Seagal » Sat Dec 02, 2017 12:46 pm

Hi,
You can also copy/paste the content.
I suggest trying with the new version 3.9.4, there was a mouse pointer fix.
If it doesn't help you can try:
- change mouse speed on the 'joysticks' page
- with option SSE / VM-friendly mouse
- without option SSE / C1
In the CIA we learned that ST ruled
Steem SSE: http://sourceforge.net/projects/steemsse

Whiggie
Atarian
Atarian
Posts: 2
Joined: Sat Dec 02, 2017 10:19 am

Re: Mouse Pointer keeps moving

Postby Whiggie » Sat Dec 02, 2017 11:36 pm

Hi,
Thanks for the info.
I have upgraded to 3.9.4, and tried altering speed of the mouse - no good.

However -VM-friendly mouse has worked!! Thank you. Problem resolved.

Regards, and thanks for a great program.
Whiggie


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron