Testing sound code on several machines

All about ST/STE demos

Moderators: Mug UK, lotek_style, Moderator Team

User avatar
leonard
Moderator
Moderator
Posts: 658
Joined: Thu May 23, 2002 10:48 pm
Contact:

Testing sound code on several machines

Postby leonard » Sat May 03, 2008 7:50 am

Hi,

Yesterday I worked again on my new PAULA emulator. As it uses a *quite new* sync system I wanted to test it on several hardware. The code should be compatible with STE, TT, Falcon and even CT60. Last time Cyclone / XTroll helped me a lot.

if anyone can test on all these machines, please reply so I can send you a disk-test (of course a .ST fileimage you have to write down on a floppy). Sorry for that but my tool-chain is only able to produce ST raw disk image directly :-)

Cheers,
Leonard
Leonard/OXYGENE.

User avatar
Zorro 2
Administrator
Administrator
Posts: 2209
Joined: Tue May 21, 2002 12:44 pm
Location: Saint Cloud (France)
Contact:

Re: Testing sound code on several machines

Postby Zorro 2 » Sat May 03, 2008 9:51 am

leonard wrote:Hi,

Yesterday I worked again on my new PAULA emulator. As it uses a *quite new* sync system I wanted to test it on several hardware. The code should be compatible with STE, TT, Falcon and even CT60. Last time Cyclone / XTroll helped me a lot.

if anyone can test on all these machines, please reply so I can send you a disk-test (of course a .ST fileimage you have to write down on a floppy). Sorry for that but my tool-chain is only able to produce ST raw disk image directly :-)

Cheers,
Leonard

Salut Leonard,

I can test on my STF/E and Falcon, but I prefer an MSA file please :wink:
Member of NoExtra Team

User avatar
teh3pwner
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 505
Joined: Sun Mar 18, 2007 9:31 pm
Location: Slovenia, Ptuj
Contact:

Re: Testing sound code on several machines

Postby teh3pwner » Sat May 03, 2008 10:00 am

I can test on a ST, STF, STFM, STE and a stock Falcon, .ST file format is ok for me :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Image
Image

User avatar
leonard
Moderator
Moderator
Posts: 658
Joined: Thu May 23, 2002 10:48 pm
Contact:

Re: Testing sound code on several machines

Postby leonard » Sat May 03, 2008 2:23 pm

Thanks, I sent you both the disk (MSA for one and ST for the other :-))

check your private message on that board.

Cheers,
Arnaud
Leonard/OXYGENE.

User avatar
guythp
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 155
Joined: Thu Oct 16, 2003 8:03 pm
Location: east england

Re: Testing sound code on several machines

Postby guythp » Sun May 04, 2008 12:58 am

I have a (UK) TOS 1.62 STe (1Mb ram). I'd be more than happy to help! :)
The Hairy Pies


Social Media

     

Return to “Demos - General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests