Search found 32 matches

by watzl-berg
Wed Dec 20, 2017 9:50 pm
Forum: CosmosEx
Topic: CosmosEX with Mint or MagiC
Replies: 9
Views: 2997

CosmosEX with Mint or MagiC

Is there any progress concerning the use of the CosmosEX along with MINT or MagiC?
by watzl-berg
Wed Dec 20, 2017 9:50 pm
Forum: CosmosEx
Topic: CosmosEX with Mint or MagiC
Replies: 2
Views: 1413

CosmosEX with Mint or MagiC

Is there any progress concerning the use of the CosmosEX along with MINT or MagiC?
by watzl-berg
Sat Sep 30, 2017 7:46 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI-IDE-Problem
Replies: 29
Views: 4682

Re: CTPCI-IDE-Problem

I cannot explain exactly how I got it to work. But it is for sure a matter of the CF-Card. I tested several cards and drives. At last one 1GB-SD-card turned out to work. In the end I think R.Czuba , the author of the CTPCI-Software, should bei able answer the problem. Maybe the software-handling of ...
by watzl-berg
Fri Sep 15, 2017 7:17 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI-IDE-Problem
Replies: 29
Views: 4682

Re: CTPCI-IDE-Problem

I think you got me wrong. Both drive are connected. The 1GB Trancend CF-Card on the internal port and a 32GB SD-Card on the CTPCI-IDE. In 030-Mode the Falcon is booting from the CF-Card an does not "see" the SD-card. And in 060-mode the Falcon is booting from the SD-card an does not "...
by watzl-berg
Fri Sep 15, 2017 5:53 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI-IDE-Problem
Replies: 29
Views: 4682

Re: CTPCI-IDE-Problem

I want to come back to my IDE-problem. After testing with several Compact flash cards a got it working. Most of the cards and all of the hard disks on the internal IDEPort of the falcon are blocking the boot process in 060-mode as I wrote before. But now I have found a 1GB Compact flash card, which ...
by watzl-berg
Fri Aug 18, 2017 3:42 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI-IDE-Problem
Replies: 29
Views: 4682

Re: CTPCI-IDE-Problem

I am still in doubt. This would mean you cannot have a IDE-drive in 030-mode at all, if you use the CTPCI-IDE in 060-mode. In 030-mode the CTPCI and it's IDE-Port does not exist and is therefore unusable. In my former falcon, in which both IDE-pots worked in the specific mode, bot drives were jumped...
by watzl-berg
Thu Aug 17, 2017 7:49 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI-IDE-Problem
Replies: 29
Views: 4682

Re: CTPCI-IDE-Problem

of course, it is possible to use the internal IDE-Port of the Falcon in 030-mode and the CTPCI-IDE-port in 060-mode. Otherwise the CTPCI-IDE would make no sense at all. because in 030-mode the Falcon does not "see" the CTPCI and is not able to use the CTPCI-IDE-port or anything else attach...
by watzl-berg
Wed Aug 16, 2017 12:20 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI-IDE-Problem
Replies: 29
Views: 4682

Re: CTPCI-IDE-Problem

I don't want to use Falcon-IDE and CTPCI-IDE at the same time. In 030-mode you cannot use the CTPCI and its IDE-Port at all. This port is only available in 060-Mode. So in 030-mode every Falcon has to use the internal port for IDE-devices The plan ist to use the internal port in 030-mode and the CTP...
by watzl-berg
Tue Aug 15, 2017 7:52 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI-IDE-Problem
Replies: 29
Views: 4682

Re: CTPCI-IDE-Problem

PS: of course the boot-setting in the CT60.cpx is CTPCI :-)
by watzl-berg
Tue Aug 15, 2017 7:28 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI-IDE-Problem
Replies: 29
Views: 4682

CTPCI-IDE-Problem

I have a falcon with CT63- CTPCI-Ethernat. Now I would like to use the CTPCI-IDE port. I soldered the IRQ-wire and when I start the Falcon without any drive on the internal IDE-port, everything works fine. The Falcon boots from the Drive connected to the CTPCI-IDE-port. But as soon as I connect any ...
by watzl-berg
Sun Mar 05, 2017 11:42 pm
Forum: For sale / Wanted
Topic: Original PSU for Falcon
Replies: 6
Views: 1982

Re: Original PSU for Falcon

quite expensive.
Thought to get one for about 35€
Still searching

Toni
by watzl-berg
Sat Mar 04, 2017 10:39 pm
Forum: For sale / Wanted
Topic: Original PSU for Falcon
Replies: 6
Views: 1982

Original PSU for Falcon

I am looking for an original power supply unit for my Falcon.
Pleas offer with asking price as PM

Toni
by watzl-berg
Sat Feb 25, 2017 8:12 am
Forum: For sale / Wanted
Topic: (SOLD) Atari Falcon 030 Mandax Tower edition
Replies: 2
Views: 1011

Re: FS: Atari Falcon 030 Mandax Tower edition

PM and E-Mail sent
by watzl-berg
Sun Feb 19, 2017 8:56 am
Forum: CosmosEx
Topic: CosmosEX (SCSI) in MegaSTE
Replies: 2
Views: 1475

CosmosEX (SCSI) in MegaSTE

Has anyone running a CosmosEX (SCSI-Version) running on the internal SCSI-adapter in a MegaSTE? In my opinion this could work without any problems. Or are there any restrictions due to the ASCI-SCSI- adapter?
by watzl-berg
Sat Nov 05, 2016 10:19 am
Forum: For sale / Wanted
Topic: TOP-Case for Atari 1040STE
Replies: 0
Views: 2021

TOP-Case for Atari 1040STE

I have got a fully working Atari 1040STE. unfortunately I once bought it without the original top-part of des housing. So if anyone has a spare TOP-Case for my 1040STE, please, make me an offer.

Thanks

Toni
by watzl-berg
Sat May 28, 2016 8:39 pm
Forum: For sale / Wanted
Topic: FS: My complete collection
Replies: 20
Views: 9588

Re: FS: My complete collection

I am interested in the Falcon/Ct60/Supervidel/Ethernat etc! Please contact me (watzlberg(at)o2online.de).
What is your asking price including shipping to Germany. At amibay your are only telling an average-price for the items
Toni
by watzl-berg
Sun Feb 14, 2016 1:56 am
Forum: For sale / Wanted
Topic: Looking for TOWER for my Falcon
Replies: 2
Views: 1968

Looking for TOWER for my Falcon

I would like to put my falcon with all the extensions (CT63/CTPCI, Ethernat/ Radeon) in a tower-case. So I am looking for a suitable tower like a Rocke-Tower oder DDD-Tower.

Any Offers?
by watzl-berg
Sat Apr 11, 2015 9:17 am
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: Fix for CT60/63 that doesn't power on
Replies: 22
Views: 15544

Re: Fix for CT60/63 that doesn't power on

Just want to inform everybody with a CT63 that doesn't power on and only shows a black screen. I had the same issue and contacted Didier Mequinon. One week ago he sent me an new TOS-version (beta-version, build about one year ago). After flashing the CT63 with that new software the black screen issu...
by watzl-berg
Wed Jan 14, 2015 6:35 pm
Forum: For sale / Wanted
Topic: Looking for EtherNat-Card
Replies: 3
Views: 1095

Re: Looking for EtherNat-Card

I am sincerely interested. Please, Piotr, answer me! What is your asking price?

Toni
by watzl-berg
Mon Jan 12, 2015 10:32 pm
Forum: For sale / Wanted
Topic: Looking for EtherNat-Card
Replies: 3
Views: 1095

Re: Looking for EtherNat-Card

Sent you a mail!

Toni
by watzl-berg
Sat Jan 10, 2015 9:02 pm
Forum: For sale / Wanted
Topic: Looking for EtherNat-Card
Replies: 3
Views: 1095

Looking for EtherNat-Card

I am looking for an EtherNat-card for my CT60-Falcon. Should be in good condition and fully working.
Would be happy to get your offers per PM

Toni
by watzl-berg
Wed Jul 16, 2014 7:48 pm
Forum: For sale / Wanted
Topic: Matrix TC1208 fore sale
Replies: 1
Views: 1035

Matrix TC1208 fore sale

I am selling my Matrix TC 1208 graphic card. Ran well in my TT:

http://www.ebay.de/itm/171385416504?ssP ... 1558.l2649
If someone is interested please contact me, because shipping to foreign countries ist not included in the buy.now option

regards

Toni
by watzl-berg
Thu Sep 05, 2013 12:59 pm
Forum: For sale / Wanted
Topic: Atari Falcon Tower /CT63/CTPCI/Eiffel ->Firebee
Replies: 2
Views: 1814

Re: Atari Falcon Tower /CT63/CTPCI/Eiffel ->Firebee

Hab Dir eine email geschickt. Wäre an Kauf den Falcons interessiert. Wohne in D!

Toni
by watzl-berg
Mon Jul 13, 2009 7:39 pm
Forum: Hades / Milan
Topic: Hades 060 Soundcard
Replies: 18
Views: 8419

Re: Hades 060 Soundcard

The goal I am aiming at is to play MP3-files with the Hades using "aniplayer" as soundplayer. GemJing should also work on the Hades for other sound files. Both should be able to use the drivers by Odd Scancke. I do nor expect to hear any system bell or something. as I wrote above, I did al...
by watzl-berg
Sun Jul 05, 2009 9:20 am
Forum: Hades / Milan
Topic: Hades 060 Soundcard
Replies: 18
Views: 8419

Re: Hades 060 Soundcard

Update: Still no Sound on my Hades. Meanwhile I contacted Fr Aschwanden. He kindly sent me a different PCI.Main-chip. Unfortunately, exchanging the Chip had no effect. Trying to install a ISA soundcard led to the same result. I am frustrated. What am I doing wrong? the Hades is running very fine. I ...

Go to advanced search