Search found 8 matches

by checksum
Wed Nov 22, 2017 8:59 pm
Forum: Hatari
Topic: Hatari 2.0.0 has been released
Replies: 93
Views: 18517

Re: Hatari 2.0.0 has been released

So I did some test in Hatari 2.0.0 with STE T162UK 1024K config and get this results: M.C.S: Delirious IV ... test results: / Votka - hangs! The Vodka Demo (http://www.pouet.net/prod.php?which=4163) is running fine under Hatari 2.0.0. - ST Mode, Tos 1.02fr 1Mb - STE Mode, Tos 1.62fr 1Mb Didn't test...
by checksum
Sat Apr 29, 2017 5:39 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: ct60e with magic 6.20
Replies: 34
Views: 8169

Re: ct60e with magic 6.20

- HD Driver 10.3 may still have an issue. I need to ask to Uwe. Yes you should.Make a try with HDDRIVER and ST-RAM (configure hddriver) and disable 060 caches (use general6.cpx from ct60 package). As i said in my previous post, if you don't have any issue in 030 mode, then i think it's a software i...
by checksum
Fri Apr 28, 2017 9:07 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: ct60e with magic 6.20
Replies: 34
Views: 8169

Re: ct60e with magic 6.20

Unfortunately, i do not use scsi at all. i used it some years ago without any patch (but with the clock issue) under plain TOS 16 colors vga 640x480 resolution and AHDI 6. If diagnose programs don't reveal any issue with your SDMA, better is to not touch your motherboard. Don't know if uwe test late...
by checksum
Thu Apr 27, 2017 7:24 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: ct60e with magic 6.20
Replies: 34
Views: 8169

Re: ct60e with magic 6.20

Yes, I am using HDDRIVER 10.3, that's the first thing I did this weekend. I did some more tests tonight. In 030 mode, under TOS or Magic, with or without VI2 up to 800x592x8b, SCSI transfer to or from IDE is working OK. In 060 mode : TOS without VI2 : SCSI transfer is OK TOS with VI2 in 800x592x1 :...
by checksum
Thu Apr 27, 2017 7:15 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: ct60e - beware RF inteference
Replies: 6
Views: 2282

Re: ct60e - beware RF inteference

Trixster wrote:No issues so far, using a pico psu


+1
by checksum
Tue Apr 18, 2017 10:14 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: [SOLVED] The most ridiculous cooling problem
Replies: 70
Views: 10756

Re: The most ridiculous cooling problem

No it isn't. Bus acceleration and clock patch is tightly connected. The clockpatch is all about timing. As soon as the bus is accelerated your current clock patch may or may not work. Agreed. I meant that you can do Czuba's clockpatch without thinking about CT60 bus acceleration, Checksum has just ...
by checksum
Mon Apr 17, 2017 12:13 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: [SOLVED] The most ridiculous cooling problem
Replies: 70
Views: 10756

Re: [SOLVED] The most ridiculous cooling problem

Nice to see that the problem is solved. Hope that peoples that have problems with CT60e will take a look at the patchs present on the motherboard. A good source of explanation is always Rodolphe website: http://www.powerphenix.com/CT60/english/Fitt_nosold.htm. I patched my MB 2 years ago after runni...
by checksum
Mon Apr 17, 2017 11:34 am
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CT60e, Not measuring up.
Replies: 54
Views: 10051

Re: CT60e, Not measuring up.

First of all, hello everybody, this is my first post here :). First post here, because i saw some complains on atari age and here about this new batch of CT60 and i'm not totally agree. So to reply briefly on the initial post: 1) Maybe, didn't notice. I just plug and play with the CT60e and works as...

Go to advanced search